Életmód

11 gyerek, akik olyan dolgokat tettek, amik megdöbbentették a szüleiket

A gyerekek néha abszurd dolgokra képesek. Néha a fiatal koruk miatt történik ez, máskor pedig pontosan tudják, mit csinálnak. Így vagy úgy, de ez szüleiknek újabb ősz hajszálakat eredményez. Mi meg vagyunk győződve arról, hogy egyes fiúk és lányok arra születtek, hogy megtréfálják a felnőtteket, és ne hagyják őket lazítani. És ezek az online felhasználóktól származó fotók bizonyítják az igazunkat.

 

 

 

“Annyira el voltam foglalva a konyhában, hogy nem tudtam, mit csináljak először, a kisöcsém megkérdezte, miben tud segíteni. Mondtam neki, hogy ’fogd azt a zacskó krumplit, hámozd meg a felét, és főzd meg’. A kisöcsém egy igazi zseni.”

“A feleségemmel 1060 dollárt spóroltunk, hogy futballjegyeket vegyünk. Tegnap úgy döntöttünk, hogy kinyitjuk a borítékot, hogy kifizessük a szezonra szóló bérleteket.”

“Már mindent átkutattunk, de nem találtuk, amíg a feleségem el nem határozta, hogy belenéz az iratmegsemmisítőbe. A 2 éves gyermekünk tette ezt.”

“Mondtam az 5 éves gyermekemnek, hogy takarítsa fel a padlót, ha Star Wars-t akar nézni.”



“A lányom egy percre nagyon elcsendesedett a konyhában. Ezt találtam.”

“A 3 éves lányom ismer néhány magas szintű mászási technikát!”

“A fiam nem volt hajlandó óvodába menni. Fogott egy párnát, egy takarót, bebújt a kartondobozába, és azt mondta: ’Az én házam – az én szabályaim’”

“Szóval az 5 évesem egy torpedó zseni.”

“Finom célzás a 7 éves fiamtól”

“Azt mondtam a gyerekemnek, hogy tartsa a pénzét egy biztonságos helyen, ahol senki sem nyúlhat hozzá.”

“Ne nyúlj hozzá”

 

 

 

 

“A 8 éves lányom hazatért egy gyerektáborból. Megkértem, hogy hozzon nekem egy kis követ.”

“1,5 kg repült a repülőn!”

“Ahogy a 6 éves fiam megette a reggeli burritóját. A kép rögtön azután készült, hogy azt mondta: ’Tele vagyok.’”

Milyen váratlan dolgokat csináltak a gyerekeid, amin nevettél vagy sírtál? Meséld el nekünk az alábbi komment szekcióban!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?