Celeb / Híresség

Mindennapi viselet? Orbán Viktor arcképével ellátott pólóban feszít Dopeman – fotó

Senki nem gondolta volna, hogy az egykor vállaltan kormányellenes rapper egyszer beáll majd a Fideszt támogatók közé. Azt meg pláne nem, hogy Orbán Viktor képet büszkén visel majd a mellkasán.

 

 

Pityinger László azaz Dopeman alig egy héttel ezelőtt, lapunknak adott nagyinterjújában mesélt köntörfalazás nélkül politikai pálfordulásáról. A beszélgetés során a rapper elárulta, hogy bár nem bánta meg korábbi kormányellenes kijelentéseit, mostanra teljes mértékben megváltozott a véleménye a miniszterelnökről.

Akkor következő mondatokkal indokolta a politikai döntéseire vonatkozó 180 fokos fordulatot:

„Sokan azt hiszik, hogy én megijedtem a bírósági eljárástól, és ezért kezdtem úgymond támogatni őket, de ennek semmi köze nem volt hozzá. Mivel már nem úgy koncerteztem mint korábban, rájöttem, hogy a hírnevem lehet másra használni. Saját vállalkozásokba kezdtem és kénytelen lettem üzletemberként gondolkodni. Így ráláttam, hogy milyen a kormányzás, hogy működik a gazdasági rendszer. Bár nagyon sok horrorhírt mondanak mióta Orbán hatalomra került, és valóban vannak vesztesei a magyar kormányzásoknak, akik rászolgálnának arra, hogy az ő helyzetükön javítsanak, de azt vettem észre, hogy a többség elkezdett jól járni. Lehet azt mondani, hogy ez nem így van, de én látom a fizetéseket, meg látom, hogy a bankrendszer igencsak rövid pórázon van tartva, ellentétben a hiedelmekkel. Korántsem az az első számú cél, hogy itt magyar emberek tönkremenjenek” – nyilatkozta a Blikknek Dopeman, aki ezúttal is elő tudott állni egy váratlan húzással.

A gengszterrapper ugyanis legújabb videoklipje forgatásán egy Orbán Viktor arcképét ábrázoló pólóban jelent meg, melyen a következő felirat olvasható: The Godfather (A Keresztapa)

„A mai klipes szettem… Te is szeretnél ilyen menő pólót Apuval?” – írta közösségi oldalán megosztott posztjában Laci.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?