Celeb / Híresség

Majka betekintést az engedett otthonába: itt nőtt fel az ózdi rapper – videó

Majka betekintést engedett gyermekkori otthonába, és néhány emlékezetes, múltbéli pillanatot is felidézett.

 

 

Majka a TV2 Propaganda című műsorában Till Attilával látogatott Ózdra, ahol gyermekkorában a családjával élt. A rapper sok olyan dolgot megosztott a nézőkkel, amelyekről eddig nem nagyon beszélt a nyilvánosság előtt: volt szó lakóparkok közti rivalizálásról, a környék legmenőbb srácáról, de a családjáról is mesélt.

Majka megmutatta a lakóparkot, ahol a gyermekéveit töltötte, illetve a dombos teret, amely egykor központi hely volt a környéken lakó kölykök számára. Elmondta, hogy télen mindenki ott szánkózott, ám volt valaki, aki igencsak kitűnt a tömegből.

– Kádár Pisti a top 3 leghülyébb gyerekben benne volt a világon, viszont nagyon vagány csávó volt. Idősebb volt nálunk majdnem 10 évvel, nekünk ő volt a legnagyobb isten, táncolt, brékelt, neki volt először fülbevalója itt a környéken, szóval nagyon ikonikus csávó volt. És ő korcsolyával jött le – mesélte.

Majka elmondta, az édesapja mindig rengeteget dolgozott, hogy meglegyen a napi betevőjük. A sok munka ellenére azonban nem mondaná, hogy jól keresett, csupán nem volt rossz a helyzetük.

– Apám egy puritán ember volt ebből a szempontból, igazából szerintem se nem keresett jól, se nem rosszul. Mi a középosztály alsó rétegéhez tartoztunk. Nem volt soha nélkülözés, nem volt gondunk, vagy hogy nem volt mit enni – mondta, hozzátéve: turkálókból öltözködtek, valamint örökölték egymás ruháit.

– Nem volt az, hogy nekünk sok pénzünk volt, meg az se volt, hogy nem volt, mert dolgozott az egész család – fogalmazott.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?