Belföld, Celeb / Híresség

Drámai háború Mazsi és Berki Krisztián édesanyja között

Berki Krisztián édesanyja, Júlia és özvegye, Mazsi nem egyeztettek még arról, hogy milyen sírkövet kapjon a 41 évesen váratlanul meghalt tévésztár, de korábban a sírhelyről is volt köztük vita.

 

 

Mint írtuk, Berki Krisztián sírján nincs még sírkő, fekete-fehér fotója mellett a temetésről maradt virágok díszítik. Bár a hozzátartozóknak vannak elképzeléseik, egyelőre nem tudtak megegyezni, hogy milyen síremléket kapjon a 41 évesen meghalt tévésztár.

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről. Lelkileg ahhoz még nem vagyunk elég erősek, bár csütörtökön meglátogatott engem. Az unokámat, Emma Katerinát is elhozta” – mesélte Berki édesanyja, Majer Júlia a Borsnak.

Berki Krisztián sírján egyelőre csak egy kereszt áll | FOTÓ: KONCZ MÁRTON – ORIGO

Berki édesanyja és özvegye között korábban arról is zajlott a vita, hogy egyáltalán hol temessék el váratlanul meghalt szerettüket.

Júlia asszony azt szerette volna, ha a fiát gyerekkora helyszínén, Tatabányán helyezik végső nyugalomra, akkor hozzá is közel lett volna:

Jó lenne, ha itt nyugodna a közelünkben, hiszen tatabányai gyerek volt, de egyeztetünk majd Mazsival, hiszen ő az özvegy, és Krisztián felnőttként már Budapesten élt, megérteném, ha ott helyeznék végső nyugalomra a fiamat” – magyarázta akkor a Blikknek.

Mazsi akkor Kecskemétre utazott a szüleihez, a családjánál próbált vigaszt találni, miközben a temetést is meg kellett szerveznie. Arról is szó volt, hogy az esztergomi bazilikában szeretne misét tartatni Berki tiszteletére, akinek a földi maradványai végül a farkasréti temetőbe kerültek. Nem került a művészparcellába, de a temető egyik legszebb részén, árnyas, fákkal körülvett helyen van a sírhelye.

 

 

 

A farkasréti temető 31-es parcellájában egyébként több híresség nyugszik Berkihez közel, arrafelé van a sírja például Szabó Gyulának vagy a Latabár család több tagjának, ahogyan Szirtes Ádámnak vagy Hankiss Elemérnek is. A temetésről, a búcsúztatás mikéntjéről végül Mazsi rendelkezett.

„Fájó szívvel tudatjuk, hogy férjemtől, Berki Krisztiántól, 2022. május 26-án, 14 óra 30 perckor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik szeretnék kegyeletüket leróni és utolsó útjára elkísérni, legyenek szívesek fehér ruhában érkezni” – közölte a temetésről a közösségi médiában.

Krisztián egyszer azt mondta, ha vele valami történne, ne gyászolja őt senki, legyenek fehérben a temetésén. Ezért dönthetett úgy Mazsi, hogy ezt kéri a temetésen résztvevőktől. Természetesen én is fehéret viselek majd” – szólt hozzá akkor Júlia asszony.

Amíg Berki édesanyja meg-megszólal a sajtóban, addig Mazsi majdhogynem eltűnt. Korábban rengeteget posztolt, de már a közösségi médiában sem túl aktív: a férje halála óta csak fekete-fehér képeket tesz ki az Instagramra, bár pont a minap tett közzé egy szívszorító bejegyzést. 

Berki Krisztián 41 évesen halt meg május 6-án, a holttestére nyolcéves kislánya, Natasa Zselyke talált rá a lakásuk teraszán.

forrás: origo.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?