Belföld, Hírek

Kövér László szerint Zelenszkij pszichés gondokkal küzd

Kövér László a nemzeti összetartozás napján nyilatkozott arról, hogy szerinte mi lesz akkor, ha véget ér az orosz-ukrán háború.

 

 

A házelnök véleménye szerint az ukrán elnök magatartása nem megfelelő, elképzelhetőnek tartja, hogy valamilyen pszichés problémával küzd. Elmondta, hogy folyamatosan figyeli a világpolitika eseményeit, de eddig nem találkozott olyannal aki olyan hangon kért volna segítséget, mint Zelenszkij.

„Általában aki segítségre szorul, az kérni szokott udvariasan, persze konokul, kitartóan, de mindig csak kérni, sohasem követelőzni és végképp nem fenyegetőzni. Fenyegetőzni az ember általában az ellenségeivel szemben szokott, azokkal szemben, akit barátul akar megnyerni, ritkán” – mondta Kövér László a Hír TV riporterének.

Hozzátette azt is, hogy ő nem tud mit kezdeni azzal sem, ha Zelenszkijnek személyes, pszichés problémája van.

Kövér elmondta, hogy a kárpátaljai magyaroknak fel kell készülnie arra is, hogy az ukránok a háború után nem hagyják majd, hogy az országukban maradjanak.

„Oda kell figyelnünk, hogy nehogy véletlenül a nagyobb baj örve alatt valakinek eszébe jusson szépen elintézni a magyar kisebbség kérdését!” – fogalmazta meg a házelnök.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?