Életmód, Kreatív

15+ trükk, amelyet Kate Middleton használ, hogy ugyanazt a ruhát többször is viselje

Noha Kate Middleton megengedheti magának, hogy minden nap másik öltözéket viseljen, mégis figyelmesen viszonyul a dolgokhoz, és gyakran ugyanazokban a ruhákban jelenik meg, különféle kiegészítőkkel viselve őket. Úgy döntöttünk, hogy ha a hercegnők nyugodtan részt vehetnek fontos eseményeken olyan ruhákban, amelyeket már egyszer viseltek, akkor mi is könnyedén megtehetjük ugyanezt. Cikkünkben ezért mutatunk néhány klassz trükköt, amit a hercegnők használnak.

 

 

 

16.

A kockás kabát-ruha jól állt Kate-nek az angliai Pangbourne-i Szent András iskolában (2012), majd Skóciában, a V&A Dundee Múzeum hivatalos megnyitóján (2019).

15.

A hercegné 2012-ben a királynő gyémántjubileumi ünnepségén egy gyönyörű piros ruhát viselt, később pedig ugyanebben a ruhában látogatott el az Anna Freud Centre jótékonysági szervezethez (2015).

14.

A hercegné ugyanazt a kabátot választotta a The Royal Princess tengerjáró hajó névadó ünnepségén az angliai Southamptonban (2013), valamint egy margate-i művészeti galériában tett látogatásához (2015).

13.

Kate a királyi család Leicesterben (2012) tett látogatása során, és ugyanezt a ruhát viselte, de más övvel és ékszerekkel az ICAP éves jótékonysági napján (2015).

12.

A hercegné elefántcsont színű ruhát viselt a The Thirty Club (2012) által rendezett vacsorán, és ugyanezt a ruhát viselte a Mandela (2013) című film premierjén is. A nyaklánc teljesen megváltoztatta a megjelenést.

11.

Kate Middleton a londoni Nemzeti Portré Galéria látogatásakor (2012) és a canberrai Fairbairn védelmi létesítménybe való megérkezésekor (2014) egy élénk kék zsákruhát viselt.


10.

Egy pompásan csillogó rózsaszín ruhát visel az ARK (Absolute Return for Kids) jótékonysági szervezet 10. évfordulójának gálavacsoráján (2011), valamint a Houghton Hallban (2016) megrendezett gálavacsorán, amely a Kelet Angliai Gyermek Hospice felhívását támogatja. Figyeld meg, hogy a frizurája és kiegészítői hogyan változtatták meg teljesen az egész megjelenés hangulatát.

9.

Itt egy csipkeruhát visel II. Erzsébet királynő gyémántjubileumi ünnepségén (2012), és még egyszer, de öv nélkül, a Buckingham-palotában tartott kerti partin (2014).

8.

Cambridge hercegnéje az angliai Newcastle-ben található Elswick Parkba látogatott (2012), és ugyanazt a kabátot viselte, amelyet 2011-ben a Szent Mária Magdolna templomban viselt a karácsonyi istentiszteleten.

7.

A hercegné ezt a ruhát viselte 2011-ben a Térdszalagrend átadásának ünnepségén, a windsori kastély Szent György-kápolnájában. Ugyanebben az évben az Alapítványi Pólóversenyen is láthatták az emberek a ruhát, de blézer nélkül. Később ugyanebben a ruhában jelent meg ismét Emily McCorquodale és James Hutt esküvőjén a St. Andrew és St. Mary templomban 2012-ben.

6.

Kate ezt a ruhát a 2011-es Los Angeles-i látogatása során vette fel, majd 2012-ben ugyanebben a ruhában jelent meg a londoni Királyi Művészeti Akadémián megrendezett brit kreatív-ipari fogadáson.

5.

2014-es ausztráliai látogatása során Kate ebben a szürke-fehér mintás ruhában jelent meg, amelyet már 2012-ben is viselt, amikor a londoni Bacon’s College-ban tett látogatást.

4.

Itt Cambridge hercegnéje egy fehér Alexander McQueen ruhában látogat el a szingapúri Gardens by the Bay-ben található Cloud Forest-be (2012). Szintén ezt viselte, amikor elindult Bhutánból az indiai és bhutáni királyi látogatások során (2016).

 

 

 

 

3.

A hercegné lenyűgöző estélyi ruhát öltött magára, miközben részt vett a St. Andrews 600. évfordulós vacsorán (2014) és az ugyanebben az ugyanezen év februárjában megrendezésre kerülő Portré -gálán.

2.

Az esküvője másnapján Cambridge hercegnéje egy kék ruhában jelent meg – később ugyanebben a ruhában, de blézerrel fölötte jelent meg egy templomi istentiszteleten Fülöp herceg kilencvenedik születésnapja alkalmából.

1.

Ez a kék ruha egy Bollywood inspirálta jótékonysági gálán jelent meg a Taj Mahal Palace Hotelben Mumbaiban, Indiában (2016), és a Place2Be 25. évfordulója alkalmából rendezett gálavacsorán a Buckingham Palotában, Londonban (2020). A megjelenés a sifon köpenynek köszönhetően drasztikusan megváltozott.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?