Egyéb

Nincs visszaút Amber Heard számára Hollywoodba: az anyagi csődje mellett a karrierje is tönkremehet

Amber Heard karrierje tönkremenetele mellett anyagi csőd előtt áll miután elveszítette a rágalmazási ügyet volt férjével, Johnny Deppel szemben.

 

 

 

Az esküdtszék 14 órányi vitát követően szerdán, helyi idő szerint nem sokkal 15 óra után bejelentette, hogy ítéletet hozott Amber Heard és Johnny Depp rágalmazási perének ügyében. Az ítélet szerint Heardöt bűnösnek találták Depp rágalmazása miatt minden vádpontban. A bíróság kimondta: a nő szándékosan, rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét, ezért 15 millió dollár (több mint 5 milliárd forint) kártérítést ítéltek meg Deppnek. Amber Heard vádjait Johnny Depp ellen nem találták bizonyítottnak.

Szakértők szerint az ügy után Amber számára nincs visszaút Hollywoodba. A színésznőnek ugyanis rengeteg nehézséggel kell szembenéznie veresége után: karrierjét tekintve a hollywoodi rendezők nem valószínű, hogy alkalmazzák majd a jövőben egy-egy szerepben. Ezen kívül pedig pénzügyi problémái is lehetnek, amely hatással lehet aktivista tevékenységeire is – írja a Daily Mail

A rágalmazási perben elszenvedett veszteség kártérítésre kötelezi, ezáltal pedig rákényszerülhet arra is, hogy eladja tulajdonait, köztük egy 570 000 dolláros vidéki házat és egy Range Rover típusú autót, amelyet a Depptől való váláskor megtartott.

Ráadásul Amber Heard a Johnny Depptől számára megítélt válás utáni pénzösszeggel is tartozik. A színésznő 2016-ban azt mondta, hogy a válása utáni neki ítélt pénzösszeg teljes részét jótékonysági célokra ajánlja fel, ám ez csak részben valósult meg. Megígérte ugyanis, hogy a 7 millió dollárnak a felét az ACLU-nak adományozza, a fennmaradó összeget pedig a Los Angeles-i Gyermekkórház javára fordítja majd. Az ACLU, amely egy nonprofit szervezet mindössze 1,3 millió dollárt kapott a színésznőtől.

Egyesek szerint Heard családon belüli bántalmazás áldozatainak érdekképviseleti pályája felé fordulhat, ám a rázúduló népharag miatt igencsak nehéz helyzetben van.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?