Belföld, Hírek

Visszatér a Barátok Közt, a Mónika Show és a Balázs Show

Az RTL Gold csatornán ezek mellett Győzike Show és a Csillag Születik ismétlései is láthatóak lesznek.

 

 

Az RTL Gold június 1-jétől új műsorstruktúrával jelentkezik, visszatér például a tavaly júliusban megszűnt napi sorozat, a Barátok közt a képernyőre, míg a Balázs Show és a Mónika Show eddig nem látott részekkel jelentkezik a csatornán – derült ki az RTL Magyarország csütörtöki, a Media1-hez is eljuttatott tájékoztatásából.

Minden hétköznap 14 órától a Balázs Show – a csatornán még nem látott, dupla részekkel – érkezik, amit 16 órától a Mónika Show, szintén dupla részei követnek. 18 órától az Anikó Show-t láthatják a nézők.

Az első résztől levetítik a Barátok közt részeit

19 órától a török Szerelem van a levegőben című sorozatot sugározzák, majd 20 órától jön a legelső részétől a Barátok közt, melyből minden hétköznap 4 epizódot tűznek képernyőre.

22 órától a nézők a Perzselő szenvedélyek című török sorozatot láthatják, majd 23 órától a Győzike Show lesz képernyőn az RTL Goldon.

Szombatonként, 19 órától – a Nádai Anikó vezette – Házasodna a gazda társkereső realityt vetítik, míg vasárnaponként a Csillag születik című showműsor érkezik az RTL Magyarország csatornájára.

 

forrás: media1.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?