Celeb / Híresség

Kínában is Berki Krisztiánt gyászolják

Berki Krisztián halálhíre a kínaiakat is megdöbbentette.

 

 

Továbbra is folyik a nyomozás Berki Krisztián halálával kapcsolatban. A rendőrség nemrég elfogott egy 42 éves drogdílert, aki valószínűleg a hírességnek is kokaint adott el. Információk szerint Berki kokaint fogyasztott a tragédia estéjén, ami a szívmegállást okozta nála.

Berki Krisztiánt nemcsak Magyarországon, de Pekingben is jól ismerték az Ázsia Expressz miatt. A Promotions szerkesztőségének sikerült felvennie a kapcsolatot a népszerű valóságshow, a Peking Expressz egyik stábtagjával, aki arról beszélt, hogy őket is megdöbbentette Krisztián halála.

„Hallottuk, hogy meghalt az a nagy, izmos csávó, akivel együtt dolgoztunk az Ázsia Expressz első évadában. Ő volt az, aki naponta húsz tojást evett meg. Nagyon ledöbbentünk, mikor hallottuk, mi történt vele. Őszintén sajnáljuk”

– nyilatkozott portálunknak a helyi stáb Line Producer asszisztense, aki a hazai műsornál városi logisztikai vezetőként dolgozik együtt a magyar csapattal.

A TV2 a napokban kezdte el forgatni az Ázsia Expressz harmadik évadát, a játékosok nemrég utaztak ki a reality helyszínére. Berki Krisztián az első évadban szerepelt, amit aztán Ambrus Attilával együtt meg is nyertek.

 

forrás: promotions.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?