Celeb / Híresség

Keményen kimondta Gáspár Győző a sztárismerőseiről. Súlyos, amit titkolnak!

Szerinte senki sem őszinte.

 

 

Kemény kijelentést tett Gáspár Győző. A showman szerint nem csoda, hogy a hazai hírességek közül kevesen vállalják fel mentális problémáikat úgy, ahogyan ő tette – pedig jobb lenne, ha nyíltabban lehetne beszélni ezekről a nehézségekről.

Győzike már évekkel ezelőtt bevallotta, hogy depresszióban és pánikbetegségben szenved. Terápiára jár, és gyógyszerekkel is kezelik, és ebben semmi titok vagy szégyellnivaló nincs.

Ahogy abban sem, hogy talán élete végéig küzdeni fog ezekkel a problémákkal.

Azt üzenem mindenkinek, aki a pánikbetegség tüneteit tapasztalja magán, hogy forduljon orvoshoz, ne húzza el úgy, mint én! Nekem van egy alapbetegségem, ami kezdődött a depresszióval. 2005-ben mi voltunk a legsikeresebbek, a legnagyobb sztárok, akik nézettségi rekordokat döntögettünk és eközben nem volt mellettem senki. Se egy menedzsment, se senki, aki támogatott volna. Ezt a nagy sikert pedig én nem tudtam kezelni. Ezután jött, hogy a szüleim kitagadtak, a testvérem ellökött magától. Mindez felgyülemlett bennem

– idézi a Ripost a roma showman szavait.

Győzike azt is nyíltan kimondta, hogy ő bizony nincs egyedül, csak a celebvilágban – ahogy az egész társadalomban – még mindig stigma kapcsolódik a mentális problémákhoz.

Magyarországon szerintem a közszereplők ötven százaléka abban szenved, amiben én, csak nem merik elmondani úgy, ahogyan én teszem. Amit nem is csodálok, hiszen én is kaptam rengeteg bántást

– nyilatkozta a sztár a Pesti TV-ben.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?