Celeb / Híresség, Érdekes

A legtöbben 30 évesnek gondolják ezt a nőt, de az igazság teljesen más. Te kitalálnád, hogy hány éves?

Vera múlt hónap végén ünnepelte születésnapját, de legutóbbi fotója alapján azt gondolhatnánk, hogy körülbelül a harmincadikat. Nos, hatalmasat tévednénk, ugyanis a nő 71 éves és az egész világ ismeri a nevét. Ő Vera Wang, a híres divattervező.

 

 

Wang 1949. június 27-én született New York-ban. A divattervező elsősorban esküvői ruháiról ismert.

Szülei Amerikába vándoroltak, így Vera már Manhattanben nőtt fel. Magániskolába járt és táncolni is tanult, majd az egyetem elvégzése után Párizsba utazott egy rövid időre, ahol a Sorbonne-on órákat hallgatott. Sokan nem is tudják, de műkorcsolyázóként is rendkívül eredményes volt, ugyanis 1968-ban és 1969-ben az amerikai nemzeti bajnokságon is indult, ahol párosban ötödik helyezett lett. Mivel nem került be az olimpiai csapatba, feladta a korcsolyázást.

Az egyetem után a Vogue-nál dolgozott. A magazinnál 23 éves korára már szerkesztő lett, de ’87-ben otthagyta a lapot és Ralph Laurennek kezdett dolgozni.


’89-ben házasságot kötött Arthur Beckerrel. Két lányuk született, Cecilia (1990) és Josephine (1993). Egyébként a nagy napra ő maga tervezte ruháját, ugyanis elégedetlen volt a választékkal. Később esküvői-ruhaszalont nyitott, ahol Guy Laroche, Arnold Scaasi, Carolina Herrera és Christian Dior ruháit értékesítette, majd saját kollekcióját is piacra dobta.

Ő tervezte számos híresség esküvői ruháját is, mint Mariah Carey, Jennifer Lopez, Thalía, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Victoria Beckham, Jennifer Garner, Sharon Stone, Sarah Michelle Gellar, Uma Thurman, Holly Hunter, Campbell Brown, Jeri Ryan és Karenna Gore.

Estélyi ruhákkal is foglalkozik, így a díjkiosztó gálákon az általa tervezett ruhakölteményekben is láthatjuk a világsztárokat.

Szóval, Vera ma már 71 esztendős, de rendszeresen meglepi rajongóit fotóival. Születésnapja alkalmából pedig, az eddigieken is túltett. Haja és alakja kifogástalan és úgy fest, mint egy fiatal, harminc éves nő.

 

 

 

 

 

Íme a fotó, amit közösségi oldalán posztolt:

View this post on Instagram

PRIDE Workout. 🏳️‍🌈

A post shared by Vera Wang (@verawang) on

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?