Belföld

Kamera elé állt a volt barátja által megvakított Gabriella: Könyörögtem, hogy újra lássak

Agresszív volt párja csókolózás után tépte ki a fiatal nő mindkét szemét. Gabriella részletesen mesélt a borzalmas napról.

 

 

Egyik napról a másikra egy megelevenedett horrorfilmben találta magát a kemecsei Lakatos Gabriella. Gy. Attila brutálisan megverte, megszúrta, és kitépte mindkét szemét a 22 éves nőnek, majd bedobta egy árokba és magára hagyta. Később a rendőrség Berettyóújfaluban talált a férfira egy házban, ahol pokrócok alatt rejtőzött.

– idézi fel a borzalmakat az RTL Klub Fókuszának az áldozat, aki ezt követően megrázó részletességgel mesélte el, mi is történt vele aznap.

– Érzem, hogy a gyermekemnek hiányzik az, hogy figyeljem. Mindig néztem, mindig jól megnéztem, mit csinál. Elvette tőlem. Elvette az életemet. A saját börtönömbe vagyok bezárva. Nem érzem, hogy élnék – e szavakkal, könnyek közt írta körül Gabriella azt, amit érez. A nő azt szeretné, hogy minél több emberhez jusson el a története, ezért most úgy döntött: kiáll a nyilvánosság elé.

Mint elmesélte, a megismerkedésük utáni első hónapok még jól teltek Attilával, utána azonban minden megváltozott: a férfi bántalmazta, és el is rabolta. Egy nap pedig megjelent, kihívta az utcára a nőt, békülni szeretett volna, amit azonban Gabriella elutasított. Ekkor történt meg az elképzelhetetlen: a férfi mindkét szemére megvakította őt. 

– Hirtelen a semmiből elkapta a nyakamat, elkezdett vinni. Alig volt már hang a torkomban. Egyet tudtam kiabálni, és valahogy kicsúsztam a két keze közül, hogy Roli segíts. De azt már nem hallotta senki. Amikor tudtam, hogy nem tudok menekülni, és hang már nem jött ki a számon, szívemből, lelkemből, elmémből kiáltottam az Istenhez, hogy segíts! Innentől kezdve nem tudom, hogy mi történt velem.

A kemecsei nő a saját lábán ment be az ügyeletre, azonban a látását már nem tudták megmenteni. Családja nem adja fel, minden segítségre számítanak. Testvére, Róbert még saját szemét is képes lenne felajánlani csak azért, hogy Gabriella újra lásson.

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?