Egyéb

Könnyek közt kéri rajongóit Varga Irén: „Imádkozzatok értem!”

Mint az köztudott, a furcsa netes híresség hosszú évek óta gyámság alatt áll.

 

 

Varga Irén szinte semmit sem tehet önállóan, hiszen hivatalosan a férje gyámsága alatt áll. A netes hírességre korábban édesanyja ügyelt, az ő halála után került át a gyeplő Laci kezébe. Hősnőnk most attól retteg, hogy elveszik Laci felügyeleti jogát és átruházzák valaki másra. Irénke erről egy élő bejelentkezésben mesélt. 

„Amennyiben erről még egyszer szó lesz vagy bármi, rám csak ő tud hatni, senki más. Csak a férjem. Amit vállalt, azt ő tisztességesen végrehajtja. Ha nem volnék a gyámsága alatt, akkor is mindent megtenne értem. Nem kell ahhoz neki a gyámomnak lennie. Ez valahogy szégyen rám nézve, hogy a férjem a gyámom. Máskülönben meg tényleg jó, mert nekem más nem kell. Esküszöm mindenre, ami szent,  nem hagyom, hogy bárki elvegye a gyámságjogát” – fakadt ki az önmagát énekesnőnek képzelő asszony, aki arról nem beszél, miért kell attól tartania, hogy új gyámot jelöljenek ki mellé. Egy másik szösszenetben pedig könnyeivel küszködve fordult követőihez. 

 

 

 

„Anyámnak köszönhetem, aki sajnos nincs köztünk. Nekem nem volt szükségem gyámságra. Imádkozzon mindenki értem, hogy ami picike gyámság van rajtam, az menjen le rólam! Részben gyámság alatt vagyok. Negyven éves vagyok és évek óta így vagyok. Úgy, hogy nem szolgáltam rá. Már lazítottak rajtam, mert eddig több mindenben voltam gátolva. Ötévente bírálnak és a hátralévő négy év még nagyon hosszú. Ezért vagyok lelki beteg, mert érzem, hogy nincs rá szükség. A jég hátán is megélek és tudok magamra vigyázni” – magyarázta Varga Irén, aki eddig számtalanszor tett nyilvános tanúbizonyságot arról, hogy az önálló életre alkalmatlan és fogalma sincs arról, hogy merre van az előre.

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?