Egyéb

Az utolsó pillanatban, bokájánál kapta el a negyedikről lezuhanó kisfiát az anyuka

Valószínűleg a biztos haláltól mentette meg. A videótól minket is kivert a víz…

 

 

 

Az elképesztő, biztonsági kamerás felvétel Kolumbia második legnépesebb városában, Medellínben készült, ott rakta fel egy felhasználó a Reddit kevű közösségi oldalra.

A videó egy építési vállalat, a Monserrate negyedik emeletén készült, ahová egy anya a körülbelül négyéves kisfiával érkezik meg.

Látszik, ahogy kiszállnak a liftből, egy futárral együtt, aki szintén arra az emeletre jött. Amíg a futár a cég recepciójához vezető ajtót próbálja kinyitni, az anya éppen a mobiltelefonján beszél.

A gyerek az emeletet szegélyező lépcsőkorlát felé tipeg, és itt következik a szörnyű pillanat: a kisfiú valószínűleg azt hiszi, hogy a korlát végig be van üvegezve, ezért mindkét tenyerével neki akar támaszkodni, csakhogy nincs üveg. A gyerek átesik a korláton, elkezd zuhanni lefelé, mire az anyja utána vetődik, le a földre, és a legutolsó pillanatban elkapja a bokáját.

 

 

 

 

A látványtól a futár is halálra rémült, aki azonnal lerohant a lépcsőn, valószínűleg az alattuk lévő emeletre, hogy onnan segítsen visszatolni a lógó gyereket a negyedikre. A cég alkalmazottai közül is odaszaladnak páran segíteni, és szerencsére ez sikerül is, a kisfiút épségben visszahúzzák a biztos talajra.

Hogy a gyereknek történt-e valami baja, arról hivatalos információ nincs, ám a videó szerint egyértelműnek tűnik, hogy az ijedtségen kívül nagyobb, fizikai sérülést nem szenvedett.

A Redditen többen is kommentelték az esetet. Többnyire az anya lélekjelenlétét és a reflexeit dicsérték, hiszen valószínűleg a haláltól, vagy nagyon súlyos sérüléstől mentette meg a fiát.

Voltak azonban olyanok is, akik szerint az anya figyelmetlen volt, nem telefonálgatnia kellett volna, hanem a gyereke kezét fogni.

Mások pedig a vállalatot hibáztatták, amiért ilyen veszélyes, „becsapós” lépcsőkorlátot raktak az épületbe (bár az is lehet, hogy még nem is volt teljesen kész).





 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?