Celeb / Híresség

Ennyit változott Krizbai Teca a Csillag Születik óta – Ma már gyűrűs menyasszony

Krizbai Teca elárulta, mi történt vele mostanában.

 

 

 
Krizbai Teca 2011-ben jelentkezett az RTL Klub tehetségkutató műsorába, a Csillag Születikbe. Az akkor még csak 15 éves, nemlátó lány csodás énekhangjával bűvölt el mindenkit, nem is csoda, hogy, miután előadta a válogatóban Demjén Ferenctől a Szabadság vándorai című dalt, óriási vastapsot kapott a zsűritől és a közönségtől is. Végül nem nyerte meg a tehetségkutatót, ennek ellenére őt kiáltották ki 2011 legjobb női énekesének.

A 23 éves, fiatal énekesnőt az M2 Petőfi TV-n futó Én vagyok itt stábja látogatta meg otthonában márciusban. A róla készült riportban amellett, hogy zongorázott, a volt iskolájába is ellátogatott. A felvételeket elnézve sokat változott az énekesnő.

krizbai-teca-2019

 

 

 
 

 

 

 

A zene a mai napig az élete része, édesanyjának és a vőlegényének is írt már dalt. Kedvesével, Tellér Gáborral már évek óta együtt élnek. A fiatalembert egy társkereső oldalon ismerte meg.

– Ő teljes mértékben elfogadta a helyzetemet. Nagyon boldog párt alkotunk, megvan köztünk a harmónia. Annyira látszott, hogy nem a vakot nézte, hanem tényleg Tecát akarta megismerni. Belém, Tecába szeretett bele, abba, aki vagyok – mesélte fülig érő mosollyal a riportban.

Krizbai Teca a mai napig rajong a zenéért.

Krizbai Teca jelenleg az egyetemi tanulmányait végzi, pszichológusnak készül.

– Érdekel az emberek élettel való elégedettsége, mert leendő pszichológusként azt tartom nagyon fontosnak, hogy mások jól érezzék magukat a bőrükben. Én hiszem azt, hogy nagyon sok rossz abból ered, mert sokan elégedetlenek az életükkel, nem érzik jól magukat, nem tudják, hogyan örüljenek – fejtette ki véleményét.

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?