Celeb / Híresség

Összeomlott Varga Irén kamu élete és a házassága is romokban

Megvan a trükk, amivel Varga Irén megmagyarázza rajongóinak, miért nem él már Spanyolországban.

 

 

Nos, a Varga Irén együgyűségéből profitot termelő csapat nem sokáig gondolkodott azon, hogyan oldják fel az ellentmondást, vagyis miként nyomják le a követők torkán azt a tényt, hogy a párocska egy megveszekedett percet sem élt Spanyolországban és hősnőnk még véletlenül sem kapott munkát a helyi állatkertben

A megoldás pont olyan lett, amilyen az Irénke új életét feldolgozni hivatott netes sorozat. Vicces, de silány és ötlettelen. A humor forrása persze megint maga a Mahiana Roszallo néven is ismert mémalapanyag, aki olyan hittel és alázattal csinál magából bohócot, hogy arra nehéz szavakat találni. A történetvezetés ott tartott, hogy Irénke, mint állatgondozó állt munkába Barcelona patinás parkjában, ahol többek között a tigris, a flamingók, a szurikáták és az orrszarvú etetése lett volna a feladata. Nos, a jóasszony már az első napján kiszúrta, hogy a szurikáták, vagyis a négyujjú manguszták „egymást eszik”, majd belefutott a „betegeskedő” orrszarvúba. Mindezt jelentette a park vezetőjének telefonon, persze magyarul. 

 

 

 

A most megjelent új epizódban Irén és Laci éppen a tengerparton sétálgat, amikor megcsörren a telefon és a park egy másik, természetesen kiváló magyar nyelvtudással bíró vezetője közli hősnőnkkel, hogy ki van rúgva, mert a fentemlített kisemlősök megették egymást, és az orrszarvúval is baj van. A netes híresség hiába magyarázza, hogy ő jelezte a gondokat, végül elküldi a fenébe a méltatlankodót, aki elbocsájtja. 

Ha pedig mindez nem lenne elég, hazatérve porszem került a gépezetbe. Úgy tűnik, Lacinál betelhetett a pohár és válságba jutott a kapcsolatuk. Persze, tekintve, hogy Irénke esetében az sem biztos, hogy igaz, amit kérdez, nem lehet tudni, hogy az alábbi videó a valóságot tükrözi-e , de azért megmutatjuk. 

Nem kell különösebb oknyomozói képesség ahhoz, hogy felismerjük, a videó nem a mostani zord időjárásban készült, de talán csak nem forgott a kamera, amikor Lacinak elege lett, így Irénke ötletemberei kerestek egy, a helyzethez illeszkedő anyagot és ezt sikerült találniuk. Mindenesetre egy esetleges szakítás komoly gondot okozhat hősnőnknek, hiszen Laci nem csak a férje, de egyben a törvényes gyámja is a netes hírességnek. 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?