Celeb / Híresség

Budapesti börtönbe szállították Aureliót

Nem kis csavarral indította a börtönbe vonulását Aurelio Caversaccio, mert bár a behívója Budapestre szólt, ő mégis Kecskeméten kezdte meg büntetése letöltését.

 

 

A Blikk információja szerint az egykori valóságshow-győztes nem sokáig élvezhette a vidéki város vendégszeretetét, ugyanis a bevonulása után nem sokkal a fővárosba szállították.

– A büntetés-végrehajtási intézmény akkor is befogadja a büntetésre jelentkező rabot, ha nem oda szól a behívója. Nem kizárt, hogy Aurelio abban reménykedett, hogy ott töltheti majd le a rá kiszabott éveket, ám még a múlt héten, a bevonulását követően Budapestre vitték, abba a börtönbe, ahová eredetileg is mennie kellett volna – mesélte lapunknak a botrányhős egyik ismerőse.

Ez azt jelenti, hogy Aurelio már Budapesten van, ám könnyen meglehet, hogy a későbbiekben alapos indok esetén áthelyezik máshová. Az egykori ValóVilág-nyertest jogerősen három év öt hónap börtönbüntetésre ítélték emberrablásért, mivel még 2017-ben két társával együtt elrabolták egy férfit, aki korábban meglopta Aureliót, valamint egy korábbi, felfüggesztett büntetést is le kell töltenie, amelyet kábítószer birtoklásért kapott. Aurelio jó magaviselettel legkorábban két év múlva szabadulhat.

– A családja kitart mellette és támogatja, és bár jobban örültek volna, ha Kecskeméten lehet börtönbe, mivel Bajáról oda könnyebb eljutni, a fővárosban is látogatják majd, ahogy tudják – folytatta az ismerős.

Aureliót nem csak a családja, de szerelme, Edit is támogatja, aki megvárja a botrányhőst, mivel a terveik szerint a börtönévek után is együtt maradnak.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?