Celeb / Híresség

Kétszer akart végezni magával Győzike – hónapokat töltött zárt osztályon

Megdöbbentő részletességgel vallott megpróbáltatásairól a showman, aki úgy érzi: az idei év nem az övé lesz.

 

 

– Tizennegyedik éve, hogy pánikbeteg vagyok – kezdte a Fókusznak Gáspár Győző, aki tavaly beszélt először arról, hogy nagyon rossz mentális állapotban van. Ősszel kórházba került egy súlyos rosszullétet követően, majd onnan zárt osztályra szállították, ahol két hónapot töltött. Kiderült, paranoid személyiség- és bipoláris zavarral, illetve pánikbetegséggel küzd, ami miatt depresszió is kialakult nála.

Kétszer is megpróbált öngyilkos lenni az elmúlt években, és sosem gondolta volna, hogy ekkora árat fog fizetni az ismertségért.

– Szerintem jobban jártam volna, ha sikerül – mondta Győzike, utalva arra: nincs benne nagy élni akarás.


Úgy érzi, megfeneklett az élete, és már nem akar mást, mint visszamenni a zárt osztályra, ahol jól érezte magát. Sorra mondja le a fellépéseket, és minden nyilvános szereplést is, van nap, hogy nem akar kikelni az ágyból sem.

– A múlt év szeptemberében elmentem fellépni, majd a fellépés után nagyon rosszul lettem. A sofőröm bevitt a kórházba, aztán ott ragadtam majdnem két hónapra. Kikezeltek, hazajöttem, és a karácsonyt azt eléggé jól töltöttem. Én azt veszem észre, hogy szilveszter óta visszaestem elég keményen – magyarázta a valóságshow-sztár, aki szerint hiába jár most is szakemberekhez, nem segít rajta.

Hozzátette, hogy jelenleg is gyakran gondolkozik azon, „miért jó élni, mi jó az életben„. Mint kiderült, jelenleg tízféle gyógyszert szed betegségeire, antidepresszánsokat, nyugtatót és altatót is.

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?