Celeb / Híresség

Kemény üzenetet küldött kritikusának Jolly: „Ha valami baja van velem, akkor álljon elém!”

A mulatós sztárt rajongói is védelmükbe vették.

 

 

Magyarország egyik legismertebb streamere, Zsozeatya a közelmúltban indított egy podcast műsort a Youtube-on, melynek egyik első adásában azonnal belekötött a sokak által rajongott mulatós sztárba, Tarcsi Zoltánba.

A Jolly művésznéven futó előadó személye a Despacito című dallal kapcsolatban merült fel, melyet annak idején az énekes és a streamer is feldolgozott, Jolly viszont annyira nem volt megelégedve Zsozeatya produkciójával, hogy szánalmasnak nevezte az eéőadását.

A Youtuber most új műsorában reagált az énekes szavaira, monológja közben pedig nagyokat nevetett saját gondolatain.

„Figyeljetek, én egyszer csináltam egy Despacito paródiát, és megosztotta ezt a Jolly és azt mondta ’milyen szánalmas, ez a zene megalázása’. Majdnem odakommenteltem, hogy ’figyelj már, én ezt poénból csinálom, de te megcsinálod amúgy is’. De ne ekézzük ennyire szegény Jollyt, mert nem szabad… de jókat röhögtem rajta anno. Kitette a posztot, és be lehetett lőni a hozzászólók között a 40 és 60 közötti asszonyokat, ahogy kommentelik mekkora sz*r, amit csinálok” – mondta Zsozeatya.

A kijelentésekkel kapcsolatban az AC News felvette a kapcsolatot Jollyval, aki közel sem volt elragadtatva az őt ért kritikától.

„Nem foglalkozom vele. Igen vannak rajongóim az idősebb és a fiatalabb korosztályból is, és büszke vagyok rá. Nem ismer engem az az ember, nem volt egy koncertemen sem. Ha valami baja van velem, akkor álljon elém. Nekem annak idején maga az eredeti kiadó engedélyezte a feldolgozást” – magyarázta az énekes, majd így folytatta.

„Nagyon jó volt kint Amerikában magyar közönség előtt fellépni. Három hetet töltöttünk ott, és öt állomásunk volt a turnén. Jó hangulat volt a koncerteken, szívmelengető érzés volt, hogy ilyen távol is szeretnek és elismerik a munkámat. Na, ezek a nagy dolgok. Zsoze ezt nem mondhatja el magáról. Majd akkor szóljon be, ha őt is hívják ilyenekre…”

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?