Celeb / Híresség

Csuti a kamerák elé állt, elárulva, mit gondol Edináról: „Hiányzott belőle a tisztelet”

Csuti most először állt a kamerák elé, elmesélve, hogyan érzi magát, miután felesége és annak új párja, G.w.M. szinte naponta képesek fájdalmas meglepetéseket okozni neki.

 

 

A hét elején jelent meg Kulcsár Edina első dala, ami az Egyetlen szó címet viseli. Az egykori szépségkirálynő száma a férjéhez, Csutihoz szól, és – Edina elmondása szerint – házasságuk zátonyra futását és a szakításukat dolgozza fel.

Csuti most az RTL Fókuszban mesélt arról, hogyan érintette a családja körül kirobbant botrány. Többször is feltette a kérdést magának: lehet, hogy nem is ismerte a feleségét?

Mérhetetlen düh és csalódottság van bennem– kezdte Csuti, aki elárulta, hogy a leginkább az fájt, neki, hogy a felesége bejelentéséből hiányzott a tisztelet és az empátia.

 



 

 

– Abszolút intelligens, felnőtt ember módjára hívott, elmondta, hogy mit és miért kell kiírnia. A szövegkörnyezet volt, ami… Nem is tudom, milyen szavakat használjak… elképesztően hiányzott belőle az empátia. Elképesztően hiányzott belőle a tisztelet. És elképesztően hiányzott belőle valami, amiből az ember azt gondolná, hogy Edina emlékszik, hogy mi történt a poszt megírása előtti hat évben – mondta Csuti a Fókusznak, elárulva, számára is sok a megválaszolatlan kérdés, de akad olyan is bőven, amire ő maga sem válaszolna, hiába is tennék fel neki a kérdést.

– Nem tudom, mi igényli ezt a fajta vehemenciát, hogy ezekkel nekem heti szinten kelljen szembesülnöm. Nem tudom, hogy ez meggondolatlanság vagy stratégia, bár nem hinném hogy stratégia, mert azt át kell gondolni. Szerintem az van, hogy ő lezárta, pont és vége. Könyv becsuk, föl a polcra, előveszem az új könyvet – fakadt ki az elhagyott férj, aki azt sajnálja a legjobban, hogy nem tudta megfelelően kimutatni az érzéseit korábban, ahogyan azt Edina elvárta volna tőle.

– Ő ilyen szuperszenzitív módon szeretetéhes és szeretetre vágyó ember. Én alapjában véve nem feltétlenül vagyok ilyen, de soha nem tudtam volna olyat csinálni, amit ő csinált – jelentette ki Csuti.

 

 

 

Az interjú során a családapa kitért arra is, hogy – utólag belegondolva – valóban fura, miszerint egy decemberi interjú során ott volt G.w.M. is, akit Edina hívott, és akinek valójában nem volt ott keresnivalója. Csuti azt is elárulta, hogy szeretne tovább lépni, és igyekszik nem elzárkózni majd egy újabb kapcsolattól sem, de egyelőre még nem áll erre készen.

Az edzőterem a testemet, Edina és Márk aktivitása meg a lelkemet edzi rendesen– mondta.

Csuti Edina dalának megjelenése után a Blikknek elárulta, nem érte meglepetésként, ismerte a dalszöveget, ráadásul a felesége nagyon sokszor vele gyakorolta. Ám ekkor még nem sejtette, hogy a szöveg valójában róla szól. Most elárulta, kérdések már akkor is megfogalmazódtak benne, amiket fel is tett feleségének.


– Én azt kérdeztem tőle, ha ez a dal ki fog jönni, az a mi házasságmentésünkben nem fog annyira jól csengeni. Azt válaszolta, ezt nem ő, hanem Márk írta. Megkérdezte, hogy akkor ne legyen? Mondtam, hogy de legyen, hiszen önmegvalósítás, csináld, ami jólesik, csak nem olyan jó ezt hallgatni – magyarázta a férj, aki elárulta, hogy minimális a kommunikáció közte és a felesége között. Csak a gyerekekkel és a közös vállalkozásukkal kapcsolatban beszélnek egymással.

Mint a Blikk is megírta, Kulcsár Edina és Csuti nemégen jelentették be, hogy elválnak. Az egykori szépségkirálynő néhány nap múlva azt is megosztotta a közösségi oldalán, hogy máris rátalált a nagy szerelem a kétgyermekes G.w.M. személyében, aki érte hagyta el a családját néhány héttel korábban.

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?