Celeb / Híresség

Varga Irén egyedül megoldotta a migrációs válságot

Varga Irén alapvetően ízléstelen viccet csinál a közelgő választásokból, de tény, hogy akad jó ötlet is a „kampányában”.

 

 

Az ugyan szóra sem érdemes, hogy Varga Irén „elindul” a választásokon és önmagát jelölte miniszterelnöknek, hiszen rajta kívül mindenki tisztában van vele, hogy ez még viccnek is rossz.

Ugyanakkor az eredetileg „énekesnőként” induló netes híresség alaposan belekezdett a kampányba, amire jobb híján a közösségi felületeit használja. Itt aztán sorra posztolja „választási ígéreteit”, melyek egy része pont annyi értelmet rejt, mint a dalai, az általa főzött ételek, vagy éppen szépségtippjei. Ugyanakkor akad egy, ami több mint megfontolandó.

Ez pedig nem más, mint a migrációs válság megoldására tett javaslata. Varga Irén ugyanis azt ígéri, hogy minden hazánkba belépő illegális migráns kap egy Varga Irén lemezt. Nos, ha valami, akkor hősnőnk hangja bizonyosan alkalmas arra, hogy visszaszorítsa, mi több teljesen megszüntesse a határainkra nehezedő migrációs nyomást.

Ezek a dalok nem csak arra alkalmasak, hogy felsírjon, vagy jobb esetben felröhögjön az, aki hallja, de arra is, hogy bárkit távol tartsanak, legyen az migráns, vagy éppen a termést fenyegető vetési varjú.


forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?