Belföld, Hírek

Hónapok óta az autójában húzza meg magát egy nyugdíjas férfi Vecsésen

A 78 éves Józsi bácsi albérletét korábban a gyerekei fizették, de miután már nem tudták tovább segíteni, az utcára került. Most egy fiatal lány indított gyűjtést neki.

 

 

Tavaly nyáron került utcára, azóta az autójában él és egy szupermarket parkolójában húzza meg magát egy nyugdíjas férfi Vecsésen.

A 78 éves Józsi bácsinak most egy 25 éves lány próbál segíteni. Azt reméli, hogy hamarosan otthont találnak a bajban lévő férfinek.

A férfi hentesként dolgozott régebben. Egy húsfeldolgozója volt Gyálon, de – az általa jogtalannak vélt – hatósági büntetések teljesen tönkretették és elvesztette minden vagyonát. Pár évig alkalmi munkát vállalt, albérletben lakott, amit gyerekei fizettek. Mikor már nem tudták tovább segíteni, a tulajdonos kitette a lakásból.

Mivel fél, hogy meglopnák, így nem mer hajléktalanszállóra menni. Esténként az autójában alszik a hátsó ülésen. Éjszaka járatja a motort, hogy ne fagyjon meg.

A szupermarket parkolójában találkozott nemrégiben egy fiatal lánnyal. Gaál Barbi most adományokat gyűjt neki és bízik benne, hogy az idős férfi hamarosan újra otthonra lelhet.

Ha szeretnél segíteni Józsi bácsinak, erre az e-mail címre írhatsz: [email protected]

 

VIDEÓ: A Fókusz riportja

 

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?