Celeb / Híresség

„Szeretném, ha Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is eljönne” – Közelgő lagzija részleteiről beszélt Gáspár Zsolti

Gáspár Zsolti hamarosan újra oltár elé kíséri kedvesét, akit egyszer ugyan már elvett, de utána elváltak. Az esküvőt korábbra tűzték ki, de végül kénytelenek voltak elhalasztani. A Farm VIP házigazdája elárulta, hogy egy kisebb gazdaságnyi állatot készülnek levágni a nagy napra, hiszen hatszáz főt vár a lagzijára.

 

– Sukár akarok lenni, hogy a páromat méltó módon elvehessem újra ezen a csodás napon. Noha egyszer már elvettem, később elváltunk. A roma hagyományokhoz kötve, így ismét az udvarlás időszakában vagyunk – vallotta be Gáspár Zsolt a Hot! magazinnak.

– Nagyon várjuk, hiszen a páromat még nem láthatta a nagyközönség. A fogadalmunkat a Mátraverebély-Szentkút Nemzeti Kegyhelynél fogjuk kimondani, ezután pedig hatalmas buli veszi kezdetét, ugyanis hatszázötven vendéget várunk – mondta Zsolt.

 

 

 

– Őszintén tizenegy disznó, húsz birka, négy tehén lesz levágva, töltöttkáposztából pedig fejenként kilenc tölteléket számolunk. A vendégeket luxussátrakban szállásoljuk el, hogy a vendégek is lássák, milyen egy farmer élete. Emellett a rajongóimat is nagy szeretettel várom – mondta.

– Szeretném, ha Jennifer Lopez és Enrique Iglesias is eljönne az esküvőmre. Már üzentem nekik, nehogy elvállaljanak más fellépést. Dr. Alban már jelentkezett nálam, neki egy kérése van, a lagzi után még két hétig szeretne velünk lakni. Ez természetesen nem probléma. Vele egyébként minden héten beszélünk, hiszen tud cigányul, édesapám egyik legjobb barátja – mondta Zsolt, aki hozzátette: Kasza Tibit szeretné felkérni konferansziénak.

 

 

 

A vőlegény elárulta, a felesége nagyon megharagudott rá, amikor meglátta, hogy a Farm VIP forgatásán hogy udvarolt a csinos nőknek.

– A forgatáson rengeteg szép nő vett körül, amit nem hagytam szó nélkül. A feleségem ezt nem nézte jó szemmel, ezért kaptam tőle négy-öt pofont. Nagyon megharagudott rám, de leültünk megbeszélni a problémákat. Sosem tudnék neki szándékosan fájdalmat okozni, de egyébként egy papucs vagyok, mindig azt csinálom, amit mond – vallotta be Gáspár Zsolti.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?