Celeb / Híresség

Így kezdődhetett Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata

Kulcsár Edina pár órája jelentette be, hogy újra rátalált a szerelem G.w.M, azaz Varga Márk személyében. Mint kiderült, már korábban is szerepeltek együtt a tévében.

 

 

Pár napja robbant a hír, miszerint hosszú hónapokon keresztül tartó próbálkozás után Kulcsár Edina és Csuti útjai végleg elválnak megromlott házasságuk miatt. A csinos modell azonban nagyon meglepte a követőit, amikor elmondta, Csutival már jó ideje nincsenek együtt, az ő szívét pedig egy zenész, G.w.M rabolta el.

„Nem akarok tovább bujkálni és tagadni, hanem őszintén szeretném felvállalni az érzéseim és megmutatni a világnak, hogy ki az, aki miatt más színben látom a világot. Ki az, aki a tenyerén hordoz, akinek a hiánya fizikális fájdalmat okoz, aki minden bennem lévő szeretetet visszahozott és akinek a társaságában nem tudok nem mosolyogni” – nyilatkozott Edina a közösségi oldalain. Nem sokat kellett várni, hogy megszólaljon újdonsült szerelme is, aki hozzátette:

„Ez a szerelem annyira intenzív, erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna, hogy létezik ilyen. Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen, és a felhőtlen boldogságra épül az egész. Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges, mert az őszinte szerelem győzött, mindent vitt. A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az, hogy egymás életében rondítottunk volna bele! Mindenkinek szívből kívánom hogy, átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk” – írta az előadó, aki nemrégiben otthagyta a családját és elköltözött. Azóta a szépségkirálynő egykori párja, Csuti is elmondta lapunknak, hogy mit gondol erről az egészről:

Barátkoznom kell a gondolattal, igen, hogy a gyerekeimmel is fog találkozni. Azt nem szeretném elmondani, mikor tudtam meg a dolgot, de úgy érzem, Edina nem mindig volt velem őszinte. Rettentően csalódott vagyok, azért is, ami a házasságunkkal történt, és azért is – bár tudom, hogy ez az élet rendje –, amivel most szembesülnöm kellett. Amit még mondanék, azt inkább nem teszem, hogy a családom érdekeit védjem– jegyezte meg.

Mint kiderült, tavaly novemberben már mutatkozott együtt Edina és Márk, csak akkoriban még senki nem gondolta volna, hogy ebből bármi komolyabb is lehet. Az RTL Reggeli műsorában beszéltek – az akkor még – munkakapcsolatukról, mivel az előadó egyik klipjében is szerepelt a két gyermekes anyuka. Az sem titok, hogy Edina énekesnőként is debütál majd, hiszen többször elmondta már a közösségiamédia-felületein, hogy hamarosan várható az új dal tőle, amelyen talán már hetek óta G.w.M-mel dolgoznak.


A népszerű rapper egyébként tavaly év végén közzétett egy fotót, amit Edina fotós anyukája készített róla:


 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?