Celeb / Híresség

Rácz Géza előkerült, újra Schobert Norbival fogy – fotó

Úgy tűnik szent a béke Schobert Norbi és pártfogoltja, Rácz Géza között. Ismét a fitneszguru segít a tinédzsernek a fogyásban.

 

 

Rácz Géza az ország legtúlsúlyosabb tinije annak idején Norbi segítségét kérte abban, hogy lefogyhasson. A dolgok jól is haladtak, ám valami történhetett a fitneszguru és pártfogoltja között, ugyanis egy idő után eltűntek a Gézával közös posztok sőt, a Norbi Update egy hivatalos közleményt is kiadott, miért nem hallani már a fiatal fiúról mostanság.

Mindez azonban úgy tűnik már a múlté, Norbi most egy újabb fotót posztolt Gézával, amiből kiderül, hogy a tinédzser havonta átlagosan 7,5 kilót fogyott a segítségével.

– Géza! 17 hónap. 317-ről 193,5 kg! Havi 7.5 kg fogyási átlag. Mindenki lemondott róla. Orvosok szerint Práder willy szindrómás. Persze. Meg napi 800 g ch amit megevett. Lecseréltem Update-re és ennyi! Életeket mentek. Sokaknak nem tetszik. Feljelentenek. Igazoljam a tapasztalatot? Egy tábla cukros csoki ugyanannyi kcal, mint ugyanannyi Pick szalámi! Igaz! Na melyiktől fogysz! Ez a harc nem rólam szól, hanem a kövér emberek halálos becsapásáról. Gézát is csak én tudom lefogyasztani. Ennyi. Soha nem adom fel! Norbi – írta büszkén a fitneszguru a posztban.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?