Celeb / Híresség

Politikai babérokra vágyik Kelemen Anna

A szexi szőkeséget ritkán látni ilyen politikai véleményvezér szerepben.

 

 

Kelemen Annának is megvan a véleménye a politikáról, és a szókimondó sztár nem rejti véka alá most sem. Annánál nemrégiben egy televíziós interjú verte ki a biztosítékot, melyben ellenzéki politikust hallott megszólalni.

– mondta a Borsnak a szexi szőkeség, akitől nem áll egyébként sem a politikai karrier, miután 4 éve közhírré tette, hogy indul a választásokon. Akkor azonban kizárólag függetlenként tudta magát elképzelni. Anna a mai politikai helyzetről is szívesen alkot véleményt, elárulta, van jelenleg olyan politikus akinek megnyerő számára a hozzáállása, koncepciója. Alig várja annak a részleteit, hogyan lehet a digitalizációt beépíteni a hazai életbe.

– mondta a Borsnak Annácska, aki hiteles közéleti személynek vallja magát és nyitott az érdekes felkeresésekre, illetve Instagram profilján is szívesen értekezik efféle gondolatairól.


Anna egyébként egy YouTube csatornát is üzemeltet, ahol közéleti problémákkal is foglalkozik, olyanokat, mint a környezetszennyezés, és az állatkínzás vagy éppen politikai jellegű kérdések. Ezeket a videókat egyszemélyes vitaindító monológoknak kell elképzelni, és a kommentekből ítélve, a követők imádják őket.

 

forrás: borsonline.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?