Celeb / Híresség

„Én igazából egy percet nem dolgozok” – Pumped Gabo elárulta, miből él – videó

„Ez az élet értelme, hogy jól legyél, jól érezd magad minden nap” – vallja a fiatalember.

 

 

A Balaton Soundon lejtett fura táncáról elhíresült Pumped Gabo az azóta eltelt években szerepelt már az amerikai MTV reality műsoraiban is, és a közösségi médiában folyamatosan aktív. Gabo most Tatár Csilla #feedbement című, YouTube-on megtekinthető műsorában vendégeskedett, ahol is elárulta, pontosan miből is él.

Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. Abból finanszírozom, hogy felteszem az Instagramra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek, ebből. Én igazából egy percet nem dolgozok, csak hobbinak élek. Ez az élet értelme, hogy jól legyél, jól érezd magad minden nap

– idézi a Velvet a videóból a testépítő-influenszert. Tatár Csilla kiemelte, hogy a fiatalembernek nem csupán annyi a jelenléte a közösségi médiában, hogy időnként félmeztelenre vetkőzik, gyúr és termékeket reklámoz, hanem a Greenpeace aktivistájaként rendszeresen ír például a környezetvédelemről és az állatvédelemről is.

 

 

 

Ugyanakkor Gabo azt nem tagadta, hogy az izmok is fontosak, hiszen ha nincs bicepsz, akkor senki sem figyel oda az emberre. Ő maga pedig nagyon örült volna régen, ha olyan figurákat követhet gyerekként és tinédzserként, mint amilyen saját maga, ezért most igyekszik az a „hős” lenni, akire szerinte a fiataloknak szüksége van.

Persze Pumped nem hazudtolta meg önmagát, ugyanis az interjú végére elfelejtette Tatár Csilla nevét, amikor az Instagramon szerette volna bekövetni a műsor szerkesztőjét és producerét.

Most kereslek… elfelejtettem a nevedet amúgy. De kajak, mert még nekem annyira korán van, nevekben nem vagyok jó. Ja, Tatár Csilla, jól van. Néztem rád, mondom, csak eszembe jut

– poénkodott Pumped, aki azt állította, egyedül tanult meg angolul, mert mindig is tudta, hogy nagy sztár lesz.

 

 

 

Az izomceleb az Indexnek adott interjújában nyáron elmondta, minden bevétele az Instagramból származik és két év alatt elérte, hogy ő Magyarországon a legjobban fizetett fitneszinfluenszer.

– 2019 elején már tudtam, hogy szakítanom kell az akkori barátnőmmel, ami márciusban meg is történt. Anyám akkor még azt mondta, fiam, nem csinálsz semmit, menj el az Aldiba dolgozni, ott 250 ezer a kezdő fizetés. Emiatt kicsit azért megsértődtem rá. Semmi baj azzal, aki ott dolgozik, én egyébként is mélyről jöttem, és minden embert tisztelek, de rosszulesett, mert akkor már tudtam nagyjából, hogy mit akarok elérni. Elkezdtem rendesen edzeni és az Instát jobban csinálni, így meglett az első táplálékkiegészítő-szponzorom, és elindult egy jó vibe – magyarázta akkor.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?