Autó, Celeb / Híresség

Hoppá: egy Mustangot kapott ajándékba Tóth Andi, mostantól könnyű lesz észrevenni az utakon – Fotó az extrém járgánnyal

Az énekesnő egész életében vágyott egy ilyen autócsodára.

 

 

Hatalmas örömhírről számolt be a közösségi oldalán Tóth Andi. A megosztó előadó ugyanis egy igazi, méregzöld Mustangot kapott ajándékba Magyarország legnagyobb Mustang-kereskedésétől, a Mr. Mustang Zrt.-től.

 

 

Bár egy ilyen járgány valószínűleg mindenkit boldoggá tenne, Andi valósággal kiugrik a bőréből új kocsijának köszönhetően. Határtalan öröme annak fényében különösen nem meglepő, hogy egész életében egy ilyen négykerekűt szeretett volna magának.

„Egészen pici kislány korom óta válaszolom azt az embereknek, ha kérdezik, hogy nekem egy Mustangom lesz. 8 évesen, 15 évesen, 22 évesen. Próbáltak már lebeszélni, pro és contrakat dobálni, de a Mustang nekem egy életérzés. Annyira hittem benne, hogy egész egyszerűen bevonzottam. 2022 elhozta nekem ezt az ajándékot, és nem is lehetnék hálásabb. Köszönöm a bizalmat, Mr. Mustang Zrt. A legjobb kezekben van a paripa.

 

 

Annyit még, hogy:

‘Megmondtam, de ti nem hittétek’

BOOOOOMMM! Ha a városban talizunk hatalmas csapatások közepette, dobjatok egy puszit. Nem lehet nem észrevenni. Az én kicsi kígyóm. NA, BÚÉK MEG MINDEN!” – jelentette be örömittasan a 22 éves előadó:

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?