Celeb / Híresség, Érdekes

„Pincérnőként kezdtem, 23 évesen már havi 30 milliót viszek haza”

23 éves korára havonta több pénzt keres, mint a legtöbben egész évben. Elárulta, hogy jutott el idáig.

 

 

Két évvel ezelőtt a jelenleg Beverly Hillsben élő Afnan Khalifa még álmodni sem mert arról az életről, amit manapság él. Jelenleg havi 90 ezer dollárt – átszámítva bő 29 millió forintot – visz haza, és sokan a network marketing Kim Kardashianja néven hivatkoznak rá. Mindössze 23 éves, de már most jobban keres, mint legtöbbünk.

Luxuséletéről a Truly forgatott dokumentumfilmet, melyben azt is bemutatta: milyen körülmények közt él jelenleg az egykori pincérnő.


 

Igen, pincérnő: Khalifának ugyanis ez volt az első komolyabb munkája, de persze alig keresett vele valamennyit. Manapság – mint magyarázza – azzal keres pénzt, hogy segít másoknak pénzt keresni.

Amikor belevágott mindebbe, úgy gondolta, ha havi 2-3 ezer dollárt összehoz, már sikeresnek tekintheti magát.

Munkájában egyébként fontos szerephez jut a közösségi médiás jelenlét, így nem is olyan meglepő a Kim Kardashian-hasonlat.


Khalifa egyébként Szaud-Arábiában született, 16 évesen költözött Kanadába tanulni. Se neki, se a családjának nem volt sok pénze. Nagy célja volt, hogy keményen dolgozó szülei nyugdíjba vonulhassanak – amit mára meg is tehettek.



– Egy hónapja lehetett. Ott ücsörögtek a hátsó kertemben, kávét szürcsölgettek és nem csináltak semmit. Ez volt a legjobb érzés – magyarázta. Tegyük hozzá: a fiatal üzleti influenszer annyit keresett, hogy lassan ő maga is nyugdíjba vonulhat.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?