Belföld, Hírek

Meghalt a nyuszis János bácsi, aki hajléktalanként ajándékozta meg a gyerekeket

Mindenki csupa szív, önzetlen embernek ismerte. Megható Facebook-posztban emlékeznek rá.

 

 

 

 

János bácsiról, a Budapesten ismert hajléktalanról, akit sokan láttak a Stadionok metrómegállónál a nyuszijával, mi is többször írtunk.

Például akkor, amikor 100 nehéz sorsú, otthonban élő gyereket ajándékozott meg: takarosan összeállított édességcsomagokat adott nekik.

Vagy amikor egy régi álma teljesült, és a Boróka óvodában Mikulásnak öltözve ő adta az ajándékot a gyerekeknek.

 

 

 

 

 

János bácsit mindenki csupa szív, önzetlen embernek ismerte. Fő mozgatórugója mindig az volt, hogy örömet okozzon a gyerekeknek, és a kis összegyűlt pénzéből Mikulás napján és húsvétkor is ajándékcsomagokat csinált. És ezeket el is osztogatta. Két éve tojásvadászatot is rendezett a kicsiknek.

Mindig előre eltervezte a következő akcióját, és arra azonnal el is kezdett spórolni az adományokból.

Most szomorú hírt tett közzé az őt már jó ideje segítő és tiszteletbeli tagjuknak tekintő Punishers LEMC Hungary motoros klub a Facebook-oldalán.

 

 

 
 

 

A motorosok a következő posztot tették közzé:

„Fájó szívvel búcsúzunk mindenki hajléktalan János bácsijától, a mi tiszteletbeli társunktól, barátunktól, aki a tegnapi napon betegségével való küzdelmében eltávozott tőlünk!”

– írják.

„A klub gyásszal emlékezik meg rá és egy hónapon keresztül fekete szalagot fogunk hordani a motorokon. Amennyiben egyet értesz motorosként és velünk emlékeznél rá, köss fel egy szalagot Te is.

Amint megtudjuk temetésének körülményeit megírjuk majd nektek! Természetesen szeretnénk motorral elkísérni őt utolsó útjára is!

Ég áldjon és az vigyázzon rád az angyalok között is!

Köszönjük, hogy ismerhettünk és barátoddá fogadtál bennünket, sohasem fogunk elfeledni!

Ezért örökké hálásak leszünk neked!

Ölelés,

A Punishers LEMC Hungary

Motorosai és Supporterei”

 

 

 

 

 

forrásVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?