Celeb / Híresség

Berkiék szakítottak, vagy valami készül? Árulkodó jelek a celebpár oldalain

Berki Krisztián és Mazsi néhány napja még összebújva élőztek a plüssállatokkal kirakott pihe-puha ágyból, most meg levették egymás fotóit az Instagramról és eltűntették, hogy házasok. Létezik, hogy két nap alatt annyira tönkremenjen egy felfelé ívelő házasság, hogy az már a közösségi médián is megmutatkozzon?

 

 

Különös dolgok történtek Berki Mazsi Instagram-profilján az elmúlt órákban: a koronavírussal diagnosztizált újdonsült anyuka először feketére változtatta profilképét, majd ezt nem sokkal azután lecserélte egy olyanra, melyen már férje nem szerepel, csak a kislányával van. Eltűntek közös képek, és már az sem látható, hogy ő Berki Krisztián felesége.

A követők ledöbbenve figyelték az eseményeket, és rögtön meg is érkeztek az első aggódó kommentek:

 Mazsi, szakítottatok Krisztiánnal?

– Mazsi mai fekete képe + eltűnt jó pár közös képük is, meg a storyba a kiírás is furcsa

– És levette azt is, hogy wife of berkikrisztian (Berki Krisztián felesége – A szerk.)

Mazsi Instagram sztorijában olvasható idézet, melyet többen is említettek, Weöres Sándor Így meg úgy címe verse, mely úgy szól:Furcsa ember az irígy, torkán mérges a mirígy, egyszer úgy, egyszer így, az irigynek sohse higyj! Furcsa ember a hazug, nyelve csípős, mint a lúg, egyszer így, egyszer úgy, hogy igazat sose tudj.

A kisgyermekes anyuka azonban eddig nem reagált egyetlen kommentre sem, és férje, az izomceleb Berki Krisztián sem osztotta meg követőivel, hogy mi történt. Ez azért is furcsa, mert a páros eddig mindent a közösségi oldalán közölt a rajongóikkal, még első közös gyermekük, Emma Katarina születését is – állításuk szerint – élőben lehetett nézni 1490 forintért cserébe. Ez utóbbit később többen megkérdőjelezték, a felvételeken ugyanis gyanús nyomokat véltek felfedezni a nézők, melyek azt sugallják, a videó nem élő volt.

Ugyancsak az Instagramon osztották meg azt is, hogy Mazsi elkapta a koronavírust, ami teljesen véletlenül derült ki, egy oltásnépszerűsítő kampány közben. A teszt után a kis család – állításuk szerint – egyébként épp a dédihez ment volna látogatóba, de így szerencsére idejében kiderült, hogy Mazsi fertőzött, így nem mentek. Erről később szintén élőben osztottak meg egy videót, ahol Mazsi elárulta: ő és a kis Emma is jól vannak.

Adott a kérdés tehát, hogy Mazsi és az egykori Fradi-vezért Berki Krisztián min kaphattak össze annyira, – már ha összekaptak – hogy ennyire rövid idő alatt eljussanak odáig, hogy levegyék egymás fotóit az Intagramról? Ráadásul pont most, amikor az egész ország őket figyeli és a legfelkapottabb celebek közé tartoznak. Pont az után, hogy néhány napja még összebújva előztek a plüssállatok körében a pihe-puha ágyikóból arról mesélve, milyen boldogok együtt.

Szavazzon Ön is!

survey solutions


 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?