Belföld, Hírek

Nagy siker az oltási akcióhét: már az első reggelen óriási sor alakult ki a kórházaknál – fotó

Az oltásra érkezőknek ezen a héten nem kell előzetesen időpontot foglalniuk, időpontra bejelentkezniük vagy regisztrálniuk, hogy felvehessék az első, a második vagy a harmadik oltás.

 

 

Blikk is beszámolt róla, hogy a mai napon elindul az oltási akcióhét, amelynek során november 22-28. között a kórházak országszerte – Budapesten kiemelten – megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják az érkezőket akár az első, az elmaradt második, avagy a harmadik oltásra.

Az oltásra érkezőknek ezen a héten nem kell előzetesen időpontot foglalniuk, időpontra bejelentkezniük, regisztrálniuk, így azok is könnyen hozzájuthatnak a vakcinához, akik nem érik el az internetet, illetve a megadott felületeken nem tudnak csatlakozni az egészségügyi rendszerhez.

A jelek szerint már az akcióhét első napján, vagyis reggelén is óriási érdeklődés van a koronavírus elleni oltás után, hiszen kollégáink beszámolója szerint Budapesten, a Szent Imre Kórházban, az Uzsoki Utcai Kórházban, valamint a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézetnél is kígyózó sorok alakultak ki.



A Maglódi úton tömegek állnak sorba, hogy oltassanak / Fotó: Blikk
A Maglódi úton tömegek állnak sorba, hogy oltassanak / Fotó: Blikk

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?