Belföld, Hírek

Jakab Péter felesége megszólalt a megcsalási botrányról

Budapest – Csak egy suta védekezés, vagy a furcsának ható igazság Jakab Péter magyarázata?

 

 

A Jobbik elnöke bizarr szexügybe keveredett, miután a Bors megírta, hogy „hosszú hónapok óta eltitkolt élettársi viszonyban él Budapesten egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel”. A lap fényképeket is közölt, amiken az látható, hogy Jakab és a fiatal nő egy házból jönnek ki, illetve este is találkoznak az utcán. A helyzet egyértelműnek tűnik, ám Jakab Péter szerint megvan rá a magyarázat, amit közösségi oldalán közölt.

– A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg – fogalmazott.

Az ügy legnagyobb elszenvedője ugyanakkor talán nem is maga Jakab, hanem a politikus felesége, akit miskolci otthonukban értünk el. A párnak három közös gyermeke van, akikkel a feleség azután sem költözött Budapestre, hogy a politikus országgyűlési képviselő lett.

 

 

Az elnök előkertjében sárga rózsa nyílik, a házra annyi van kiírva, hogy “Jakab család”. Kopogásunkra a pártelnök felesége nyitott ajtót. Kelletlenül, szűkszavúan szólalt meg.

Magánügyben nem nyilatkozom, keressék a férjem

– mondta meglepő visszafogottsággal.

A Jobbik alelnöke, Potocskáné Kőrösi Anita a párt sajtóirodájához irányított minket, ahonnan egyelőre nem kaptunk választ arról, hogy Jakab, illetve a fotón szereplő kabinetfőnök kíván-e nyilatkozni.

A DK is védi a politikust

Az ügyre a DK úgy reagált, “el a kezekkel Jakab Péter magánéletétől”.

— A közhatalom birtokosaként kötelesek vagyunk a magánélet jogát védeni. Bárkiét. Mindenkiét – mondta Barkóczi Balázs szóvivő.

 

 

 

forrás: blikk.hu

 

 

 

 



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?