Celeb / Híresség

„Normális embernek nem kell a bugyim!” – Kifakadt Tóth Andi, amikor milliós ajánlatot kapott

Tóth Andi lassan már hozzászokik az extrém üzenetekhez, ám az X-Faktor egykori győztese elárulta, akadt olyan bizarr kérés, amely még őt is megdöbbentette. Egy rajongó ugyanis milliókat kínált az énekesnő levetett fehérneműjéért.

 

 

– Volt, aki milliókat adott volna a bugyimért! Ez undorító… Ez olyan személyes dolog. Viszont tudok valakit – egy női előadót itt nálunk –, aki tényleg eladta a fehérneműjét. Nem fogok nevet mondani, de tudok ilyenrőlk – titokzatoskodott Istenes Bence YouTube-on elérhető műsorában, az IstenEstben Andi, akit kerestünk, de sokkal bővebben nem kívánt nyilatkozni a konkrét esetről.

Azt azért kifejtette, nincs az a pénz, hogy áruba bocsássa az alsóneműjét, maximum eljátszik a gondolattal.

– Előbb megnézném az illető fejét, aki meg akarja venni. Ha látod, hogy egyértelműen egy beteg ember, aki ki tudja, annyira isteníti azt a bugyit, hogy legközelebb a sarkon leszúr hátulról, akkor nem. De egyébként amúgy sem adom el… mert normális embernek nem kell a bugyim – tette hozzá Tóth Andi.

 

A külföldi sztárok esetében nem ritka a hasonló ajánlat, de azért itthon is előfordult már, hogy egy-egy ismert hölgy fehérneműjéért pénzt kínáltak. Bódi Sylvi néhány éve tartott gardróbvásárt, az eladásra szánt bugyikat pedig az interneten is hirdette. A modell elárulta, rengeteg ajánlatot kapott használt, mosatlan fehérneműkre.

– Az első ilyen megkeresésnél nagyon ledöbbentem. De mivel folyamatosan érkeztek a hasonló üzenetek, megszoktam – fogalmazott Sylvi.

 

 

Bugyi börze…

Amióta elindítottam a facebookos gardróbvásár oldalamat azóta folyamatosan bombáznak mindenféle…

Posted by Bódi Sylvi on Wednesday, January 10, 2018

Kiszel Tünde istalálkozott már hasonló kéréssel, ő azonban azonnal tiltotta az efféle tisztességtelen ajánlatokat. Pedig legendás fehérnemű-gyűjteményének egy-egy darabját sokan akarták megkaparintani.

Kiszel Tünde visszautasított minden ajánlatot legendás fehérneműiért /Fotó: RingierKiszel Tünde visszautasított minden ajánlatot legendás fehérneműiért /Fotó: Ringier

 

Akadt olyan rajongóm, aki bármilyen fehérneművel beérte volna, legyen szó melltartóról, miderről, harisnyáról vagy éppen bugyiról. Hétszámjegyű összeget kínált egy darabért, én azonban nem mentem bele, ennél konzervatívabb vagyok – mesélte a Blikknek Kiszel Tünde, aki találkozott már Tóth Andiéhoz hasonló ajánlatokkal is. – Voltak olyanok is, akik használt fehérneműt akartak tőlem, őket azonnal tiltottam, szerintem ez már beteges.

Madonna alsóját eladás előtt egy vitrinben őrizték /Fotó: Profimedia

Madonna alsóját eladás előtt egy vitrinben őrizték /Fotó: Profimedia

 

 

 

 

A használtbugyi-biznisz izgatja az embereket, hiszen néhány éve egy internetes oldalon Liptai Claudia állítólagos használt bugyijára iehetett licitálni, amelyet a hirdető állítása szerint egy volt kedvese ágyában talált a férfi édesanyja. Külföldön akad, aki gyakorlatilag a használt fehérneműi eladásából él. A sokszázezres követőtáborral rendelkező Instagram-sztár, Vany Vicious rendszeresen kínálja eladásra a kategorizált bugyijait: külön árazza az „edzés utáni”, „szex utáni” vagy „egésznapos” fehérneműket. Az egyes darabokhoz 100 dolláros (körülbelül 30 ezer forint) áron lehet hozzájutni. Ehhez képest Madonna bugyijáért már több mint tíz éve ezer fontot, azaz 370 ezer forintot adtak.

Viktória királynő óriási bugyogójáért egy vagyont fizettek /Fotó: Getty ImagesViktória királynő óriási bugyogójáért egy vagyont fizettek /Fotó: Getty Images

A szóban forgó alsóneműt egy skót férfiklubban őrizték vitrinben, az eladó pedig garantálta, hogy Madonna viselte korábban. Ugyancsak több mint tíz éve kelt el egy árverésen Viktória királynő bugyogója is. A történelmi alsóneműn a tulajdonosa monogramja és címere is szerepelt: a darabot 1,3 millió forintnyi fontért vették meg.

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?