Celeb / Híresség

Gáspár Virág dögös miniszoknyát húzott: 20 kilós fogyása után ennyire vékony

Gáspár Virág a Bea konyhája 3 című receptkönyv könyvbemutatóján a nőies oldalát mutatta meg, merész szettbe bújt.

 

A Gáspár családra 2005-ben vetült nagy figyelem, amikor a Győzike Show szereplőiként berobbantak a köztudatba. A négytagú família tagjainak élete az elmúlt 16 évben sokat változott. Gáspár Bea sikeres receptkönyvszerző lett, a Gáspár lányok, Evelin és Virág pedig felnőttekké váltak, és a maguk útját járják.

Gáspár Győző és szerettei az évek során mindannyian időről időre küzdöttek a plusz kilókkal, sok diétát kipróbáltak, ám a végleges megoldást az életmódváltásban találták meg. Mára mindegyikük leszámolt a feleslegével.

Gáspár Virág ilyen dögös volt falatnyi miniszoknyában

Az idei év egyik legnagyobb meglepetését ebben a témában Gáspár Virág okozta, aki a Story magazin címlapján csinos nőként pózolt. 20 kilót adott le egy esztendő alatt, karcsú alakját pedig egyre dögösebb ruhákban mutatja meg. Tegnap este édesanyja könyvbemutatóján is a nőies oldalát hangsúlyozta, egy merész miniszoknyát húzott az eseményre.

gáspárék
Fotó: Facebook/Bea Konyhája

A fiatal lány életére nagy hatással volt, hogy kétéves kora óta egy egész ország ismeri a nevét. Elmondása szerint, ha visszamehetne az időben, inkább kihagyná a kamerák előtt töltött gyerekkort, hiszen az emberek ezáltal mindig előítéletesek voltak vele, és a párkeresése is sokáig épp ezért nem volt sikeres.

2020-ban azonban mindez megváltozott, ekkor ismerte meg kedvesét, Krisztiánt, akinek személyében nemcsak társra lelt, de a fogyásban is ő motiválta. Bár a fiatalembert nem zavarta a súlyfelesleg, ő mégis diétába kezdett, mert jobban akart tetszeni neki.

Az átváltozástól megnőtt az önbizalma, ezáltal egyre bevállalósabb az öltözködés terén. Akik követik az Instagramon, pontosan tudhatják, az utóbbi időben előszeretettel visel merészebb darabokat, miniket, illetve kivágott ruhákat is. A közösségi oldalon egyébként rendkívül népszerű, több mint 81 ezres követőtáborral rendelkezik. Élvezi, hogy véleményvezérként tevékenykedhet, azonban ez egyelőre csak egy megálló az életében.

– Jelenleg az influenszerkedés érdekel, ez egy lehetőség most, amivel élek is, de mivel Dunát lehet rekeszteni ebből, hosszú távon szeretnék valami mást csinálni. Még van egy kis időm kitalálni, amíg iskolapadban ülök – árulta el a Borsnak 2021 márciusában.

 

 

 

forrás: femina.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?