Celeb / Híresség

A szakítás után már árulja is álmai otthonát L.L. Junior: ennyiért adja a luxusingatlant

Úgy tűnik, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közt nem csupán átmeneti mosolyszünet van, a pár komolyan gondolja a szakítást.

 

 

 
 

A Blikk írta meg elsőként, hogy egyik pillanatról a másikra elköltözött L.L. Juniortól a felesége, Körtvélyessy Kinga. Lapunk értesülései szerint a fiatal édesanya egy fővárosi albérletben rendezkedett be gyermekével.

Eddig lehetett bízni abban, hogy a pár csak átmeneti gondokkal küzd, azaz hamarosan kibékülnek, ám a remény elillanni látszik, Junior ugyanis árulja luxusingatlanát. A zenész a hatalmas házat áron alul, már 280 millió forintért is odaadná új tulajdonosának. Mindez azt is jelenti, hogy minél előbb szeretne megszabadulni tőle, ami egyébként álmai otthona volt.

L.L. Juniort megkereste a Bors, de a zenész, noha megerősítette a lap értesüléseit, miszerint eladó a ház, nem kívánt nyilatkoznia a témában.

L.L. Junior árulja luxusotthonát
L.L. Junior árulja luxusotthonát

Az ingatlanközvetítő iroda úgy jellemezte a házat, hogy a tervezésekor meghatározó igény volt a reprezentatív megjelenésre, ami – a természet közelségével ötvözve – egy rendkívül elegáns, igényes otthont eredményezett.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?