Igaz történetek

Naponta 430 ezer forintot keres 30 hetes terhes képeivel – “Nem rosszabb, mint egy nyilvános etetés”

A 39 éves Carla Belucci több dologgal is felhívta már a követői figyelmét az interneten. Legutóbb azzal verte ki a biztosítékot, hogy bejelentette 4,2 millió forintért hajlandó élőben közvetíteni a szülését.

 

 

 

 

 




 

A három gyermekes édesanya, akinek negyedik gyermeke 51 éves barátjától van bejelentette, hogy nem is olyan régen csatlakozott a sokak által ismert OnlyFans oldalhoz. Állítsa szerint feltöltött képei egyáltalán nem rosszabbak egy nyilvános etetésnél.

A 15 éves Tanisha, 13 éves Jayden és egy 19 éves fiú édesanyja szerint nincs probléma azzal, ha valaki terhesen mutatja meg magát a közönségnek.

“Úgy gondolom, hogy az esetek többségében inkább a nők ítélkeznek, ahelyett, hogy megfognák a bennük rejlő gyönyörű nőt és megmutatnák a világnak. Szerintem a terhesség csodálatos dolog. Mint ahogy a többi gyermekem, őt is szoptatni fogom, ameddig csak szüksége lesz rá. Még a nyilvánosság előtt is megteszem, mert nem érdekel ki mit mond, ha a gyerekem éhes, akkor adok neki enni. Nem hiszem, hogy túl messzire mentem volna, hisz külföldön rengetegen bikinifelső nélkül közlekednek a strandon. Az mennyivel jobb?! Az egyetlen különbség, hogy én ezzel pénzt is keresek.”

 

 

 

 




 

 

 

Mióta létrehozta OnlyFans oldalát majdnem 17 millió forintnak megfelelő összeget keresett. Állítása szerint várandóssága csak még jobban kiemelte őt a többi nő közül. Nem is olyan régen egy nap alatt körülbelül 430 ezer forintnak megfelelő fontot keresett.

“Úgy gondolom, hogy a várandós képeknek óriási piaca van. Néhány férfi őszintén leírja mennyire gyönyörű vagyok a fotókon. Ennek tükrében miért ne használnám ki a lehetőséget? Nagyon vonzónak érzem magam terhesen, és a férfiak is annak tartanak, különben nem fizetnének elő.” – folytatta.

Carla nem gondolta volna, hogy ennyi férfinak fog tetszeni a képe, de a számok és az előfizetők is azt bizonyítják, hogy óriási kereslet van rá. Megdöbbent mikor először látta, hogy az OnlyFans mennyi pénzt hozott a konyhára.

Valószínű a kisbabája megszülése után sem fogja megszüntetni fiókját, hanem további képekkel kápráztatja el rajongóit.

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?