Érdekes

Még senki nem jött rá a látszólag teljesen átlagos, nyaralós fotó rejtélyére

Ezért érdemes posztolás előtt még egyszer átnézni a teljes bejegyzést.

 

 

 

Csak egy átlagos iszogatásnak indult, mostanra pedig az internet egyik legnagyobb rejtélye lett néhány lány bulizgatásából. A barátnők ugyanis az este egy pontján közös fotót készítettek, amit posztolás előtt körbeküldtek egymásnak, hogy mindenki hagyja jóvá. Ekkor történhetett a baleset, aminek okát egyelőre mindenki csak találgatja, írja a The Sun.

Ha ugyanis jobban szemügyre vesszük a fotón balról a második lány lábfejét, feltűnhet, hogy a nagy photoshoppolásban látványosan összement.

Mutatjuk közelről:

A fotóbaleset csak azután derült ki, hogy a barátnős estéről készült emlék megkezdte útját a közösségi médiában. Az még mindig nem derült ki, hogy pontosan mi történhetett a nő lábfejével, de többek szerint a FaceTune nevű alkalmazással gyűlhetett meg a baja a fotón szereplő nőnek.

Feltehetően a fotó egyes részleteit kicsinyíteni szerette volna, és nem vette észre, hogy közben véletlenül a lábfejére koppintott. A barátnők ezután változtatás nélkül küldték tovább a képet, és mivel senkinek nem tűnt fel a hiba, végül minden további nélkül ki is posztolták a fotót.

A történet tanulsága lehetne akár az egyik kommentelő megjegyzése is: „Mindig ellenőrizd még egyszer a bejegyzést posztolás előtt.”

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?