Celeb / Híresség

Ismét megszólalt Berki Krisztián a büntetéséről

Mint arról a Blikk is beszámolt, a bíróság kimondta az ítéletet Berki Krisztián 2018-as büntetőfékezéses ügyében: a bíróság megállapította az egykori Fradi-vezér bűnösségét. Az indoklás szerint Berki Krisztián bűnös közúti veszélyeztetés és rongálás bűntettében. A kirótt büntetés két év szabadságvesztés, négy év próbaidőre felfüggesztve, illetve 2 évre eltiltották a vezetéstől. Az izomcelebnek ki kell fizetni a bűnügyi költséget is, ami 618 ezer forint.

 

 

 

 




 

Az ítélet kimondását követően Beki még az utolsó szó jogán ártatlannak vallotta magát: „Ártatlannak vallom magam, sajnálom, hogy bekövetkezett a baleset, felelősnek nem érzem magam. Kérem a bíróságot, hogy mentsenek fel” – hangzott el. Ügyvédje még próbálkozik, és pénteken fellebbezést nyújtott be a bíróságon, azonban az ügyész súlyosbítást kér.

Az már biztos, hogy lesz másodfok, erről maga Berki Krisztián számolt be a TV2 Mokka című műsorában: szűkszavúan beszélt a balesetről és annak következményeiről, mivel inkább a leendő gyermekének születésével kapcsolatban érkezett a műsorba beszélni.

Nemrég azonban megtörte a csendet, ugyanis az Indexnek adott interjújában több dolgot is elárult a tárgyalás részleteiről és arról, hogyan érintette az ítélet.

Amíg nem látod, hogy győztél, addig a legnagyobb vesztes vagy” – idézi a sztár Curtis egyik dalát. Magyarán – ahogy ő fogalmaz – egy még nem jogerős ítéletről hiba lenne véleményt formálnia.

„A feleségem anyaoroszlánként védelmez minket. Mivel ő ott ült mellettem a baleset időpontjában, és ismeri a személyiségemet, azaz ismeri a showmant, akit a tévében és az interneten látnak a nézők, valamint a gondoskodó, felelősségteljes apát és férjet is, akit a külvilág nem feltétlenül lát meg bennem, tudja, hogy szándékosan semmi rosszat nem követnék el embertársaimmal szemben” – fejtette ki Berki. Hozzátette: Mazsi bízik abban, hogy másodfokon felmentik, amint világossá válik, hogy a férjében semmilyen szándékosság nem merült fel. Mazsi reméli, hogy az emberek végre megértik, hogy ő a média fenegyereke, nem pedig az „utcáé”.

Bruce Willist sem ítélik el azért, mert a Die Hard-ban megöl ötven embert, és nem akarják összemosni a karakterét a valós személyiségével” – mondta Berki Krisztián. Mint ismert, az egykori Fradi vezér 2018-ban okozott balesetet, amikor büntetőfékezett egy busz előtt, a BKV-járat pedig belehajtott az autójába. Berki hiába próbálta később kimagyarázni, miért is lassított, a hatóságokat nem sikerült meggyőznie,

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?