Életmód, Igaz történetek

Mióta férjhez ment folyamatosan terhes a 36 éves anyuka. Már 11 gyermeket szült és még többet akar!

Már 11 gyermeke van, de véleménye szerint ez még mindig kevés. A 36 éves anyukának egyetlen munkája van. Gyerekeket szülni. A házasságkötésük óta minden évben terhes. Saját egészségétől és családi pénzügyeitől függetlenül folytatni szeretné ezt az utat.

 

 

 

 




 

Szinte lehetetlen, hogy két szülő elegendő figyelmet tudjon fordítani ennyi gyermekre. Courtney Rogers (36) és férje azonban ezt szeretné megcáfolni.

A házaspárnak 11 gyermeke van és nem bánnák, ha tovább növekedne a család. Az új-mexikói Santa Fe-ben élő pár már 2008 óta futószalagon gyártja a gyerekeket. Több híres magazin is felkereste már őket, hogy magyarázzák meg miért?

“Több gyereket akarunk. Ha lehet, akkor miért ne. Jó lenne 12 vagy akár 14 gyerek is…”

Courtney szerint a gyermekei több testvért szeretnének.

“A gyerekek azt akarják, hogy olyanok legyünk, mint a Tucatjával olcsóbb című filmben. Amelyikben a szülők feladják a karrierjüket, hogy 12 gyermeket nevelhessenek.”

Bár a Steve Martin-nal készült 2003-mas vígjáték szerint 12 gyermeket nevelni szórakoztató, azonban valójában rettentő fárasztó.

Chris és Courtney első látásra egymásba szerettek, azonban évekig nélkülözniük kellett a másikat. Külön országban éltek. Amikor újra egymásra találtak, akkor összeházasodtak és Courtney azonnal teherbe is esett.

Ettől a pillanattól kezdve a nő minden évben terhes volt. A Rogers családnak hat fia és öt lánya van. 11,9,8,7,6,5,4 és 2 évesek, illetve 23 valamint 6 hónaposak.

A család havi 400.000 forintnyi összeget költ étkezésre, így Rogersnek okosan kell kezelnie a költségvetést. A család nagysága miatt egy 15 személyes furgonnal utaznak.

 

 

 

 




 

 

“Egyesek szerint képtelenség minden gyermekemre elegendő időt fordítani. Nem értem őket… én egész nap velük vagyok.”

Az általa ismert emberek közül a legtöbb a 4 gyermekes család. Ő az egyedüli (eddig) 11 gyermekkel. Egyébként ő is 5 testvérrel büszkélkedhet.

“Szeretek terhes lenni. Szeretem érezni, hogy egy másik ember növekszik bennem. Gondolkodsz a nevén, hogy milyen ember lesz belőle. Nem bánom, hogy ennyi gyermekem van. Mindegyiket egyformán szeretem.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

 

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?