Életmód, Érdekes, Igaz történetek

Az iskolában kinevették, hogy csúnya. 15 milliót költött plasztikai műtétekre. Most minden férfinak ő kell

Mindenki a plasztikai műtétektől várja a megváltást. Tény és való, hogy valamin lehet segíteni. Egy bizonyos szinten teljesen elfogadott, hogy valaki a kés alá fekszik. Azonban ezzel könnyedén túlzásba lehet esni. Pénz kérdése csupán. Ha sok van, akkor miért ne csináltassunk meg még valamit magunkon. Aztán, hogy az eredmény milyen lett, mindenki döntse el saját maga.

 

 

 

A Zürichben élő 26 éves Celine Centino egy vagyont költött plasztikai sebészetre. Becslése szerint körülbelül 45.000 eurót, azaz 15 millió forintnyit tapsolt el rá. Mint kifejtette, az iskolában rengeteget csúfolták a kinézete miatt és ez nagyon zavarta őt.

“Boldogtalan voltam. Amikor belenéztem a tükörbe, szörnyen éreztem magam, csapdában voltam a saját testemben. Az iskolában nem voltak barátaim, nem is szerettem emiatt bejárni.”




Később meggyőzte magát arról, hogy ideje változtatni. Minden fillért megtakarított, amit csak lehetett. Lemondott a szórakozóhelyekről is, hogy több pénzt tudjon félre rakni.

“Nem jártam bulizni sem. Sehova. Minden fillért félre tettem…”

Az első műtét egy ajakfeltöltés volt 19 évesen. Ezt újra és újra meg kell ismételnie, ha megereszkedik. Ezután 3 mellnagyobbító műtét, orrplasztika, állkapocs és az arc csontjainak korrekciója.

Szóval ismét egy élő-Barbie babát köszönthettünk. Persze a teljes hasonlóság a játékfigurához biológiailag lehetetlen.

Celine a szépségének köszönhetően képes volt abbahagyni a fodrász munkáját és teljes munkaidős influencer lett. Az instagramon több százezren követik. Jövedelmének legfőbb forrását pikáns videók teszik ki, mellyel az interneten kereskedik.

“Még nincs vége az átalakulásomnak. Jól érzem magam már most is, de tudnék még mit variálni magamon. Rengetegen csodálnak és támogatnak anyagilag, szóval megengedhetem az újabb műtéteket.”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?