Életmód

„Mindent a férfi fizet, ez így helyes” – vallja egy fiatal nő, eldicsekedve azzal, mi a dolga főállású barátnőként

Minden bizonnyal nem sok minden miatt fájhat a feje annak a fiatal nőnek, aki főállású barátnőként élheti mindennapjait. A 25 éves Yelena Lalának ezt az életvitelt a 34 éves párja biztosítja, aki bár jobb szerette volna, ha inkább nem nevezik meg, nagyon büszke arra, hogy kedvesének mindent meg tud adni: virágot, parfümöt… és végül is bármit, amit párja kér tőle, beleértve a spontán utazásokat és az ötcsillagos szállodában való pihenést is.

 

 

 

Lala, aki saját ékszermárkával büszkélkedhet, de örül, hogy nem kell dolgoznia, maga is büszke a sokak által idealizált életére, amelyben már három éve van része. Mint mondja, minden esetben a férfi dolga az, hogy gondoskodjon a nőről. Állítása szerint a műszaki területen dolgozó férfi, akivel 2020 szeptemberében az Instagramon ismerkedett meg, már legalább 1 millió dollárt (345 millió forintot) költött rá és a stresszmentes mindennapjaira. Eddig 55 országban jártak együtt.

Minden költség az övé. Sosem kell aggódnom semmiért, stresszmentesen élek. Így állok hozzá: mindent a férfi fizet. Nem érheti be az ember kevesebbel. […] New Yorkból Párizsba utazott, hogy találkozhasson velem, ami eléggé lesokkolt. Azóta csőlátásom van, mióta először megláttam őt

– magyarázta a Mirror című brit napilap riportjában Lala. Párja az utazásokat is maga szervezi, így a nőnek a kisujját sem kell mozdítania.


forrás: index.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?