Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Megszólalt Baukó Éva azt követően, hogy Alekosz elállt a pertől – A bombázó azt is elárulta, lehetnek-e még barátok

Mint ahogyan azt a Blikk is megírta visszavonta Baukó Éva elleni keresetét Alekosz. A két fél annak idején a Valóvilág 4. szériája során kötött egymással szoros barátságot, és bár kisebb-nagyobb vitáik mindig voltak sosem tagadták, hogy szeretik egymást.

 

 

 


Éppen ezért is volt olyan meglepő, hogy június 28-án a bíróságon találkoztak a felek, miután egy tartozás miatt komoly vitába keveredtek.

Bár Alekosz pár nappal ezelőtt a közösségi oldalán még arról írt, hogy súlyos titkokat oszt majd meg Éva magánéletéről, végül úgy döntött, eláll a pereskedéstől, egykori villatársa ugyanis még mindig rendkívül közel áll hozzá.

– Nem mi vagyunk az ellenségek. Nem teszem ki őt ennek. Valaha szerelmes voltam belé, azután pedig barátok lettünk. A legjobb barátok. Nem tudom elfelejteni ezt, őt sem – írta oldalán Alekosz, aki a Blikknek arról is beszámolt, hogy valósággal sokkolta, hogy a hozzá közel állók arra buzdították, folytassa a pereskedést.

– Mélyen megdöbbentett, hogy sokkal többen örültek volna annak, ha folytattam volna az egészet, mint annak, hogy ez így alakult. Vannak közöttük jó ismerősök is, már-már barátok. Meglepett, hogy sokan így állnak a dologhoz. Az emberek élvezik, hogy ha tart a botrány. Csalódtam. Átértékelem az ezekkel a „barátokkal” folyatott viszonyomat.

A kereset visszavonásával kapcsolatban Baukó Évát is kereste a Blikk, aki elárulta, reméli, most már egy új fejezet kezdődhet az életében.

– Alekosz először a Facebookon keresett meg engem ezzel kapcsolatban, utána pedig felhívtam telefonon. Örülök a döntésének, de igazából nem is kellett volna ennek így alakulnia. Már a békéltető tárgyaláson is jeleztem, ha lehet, akkor én ezt rendezném, de akkor ő még ezt nem akarta. Remélem, ezt most tényleg így gondolja, a telefonban úgy tűnt, hogy őszinte. Alekosznak is van egy természete, ahogy nekem is, azt, hogy ezek után újra barátok leszünk-e, majd az idő eldönti – magyarázta Éva.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?