Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Ennyi volt a botrányper: Alekosz visszavonja a keresetet Baukó Évával szemben

Alekosz komoly döntést hozott: visszavonja a keresetet Baukó Évával szemben.

 

 

 

 


Ahogy arról a Blikk beszámolt, a héten kezdődött az év botránypere. Alekosz ugyanis becsületsértéssel és rágalmazással vádolta meg Baukó Évát, így az elválaszthatatlan barátokból egy szempillantásra ellenségek lettek. A napokban pedig újra összetűzésbe keveredtek, miután Alekosz azt állította, Évának egy műsorvezetővel lehetett viszonyaA vádakat Éva tagadta, s tiszta vizet öntött a pohárba. Elmesélte, hogy egy tévés hölgy kérte meg, buktassa le műsorvezető párját, hogy megcsalja-e, ám az üzenetváltáson kívül több nem történt köztük. Bár Alekosz a válaszában azt írta, beszámol majd Éva és egy családos élsportoló állítólagos kapcsolatáról, erre nem került sor.

Bár erről nem, másról azért posztolt. Péntek reggeli bejegyzésében ugyanis arról számolt be, hogy komoly döntést hozott.

Baukó Éva álláspontjától teljesen függetlenül, arra a következtetésre jutottam, bármekkora csalódást okozok a sajtó képviselőinek és az ügyvédeknek, a mai nappal visszavonom a keresetet Évával szemben, elállok ettől a gyalázatpertől

– írta a posztban, illetve kifejtette: tudja, hogy Évával ők nem ellenségek, így nem szeretné kitenni őt ennek.

„Valaha szerelmes voltam belé, azután pedig barátok lettünk. A legjobb barátok. Nem tudom elfelejteni ezt, őt sem.

Drága Éva! Bárhol, bármikor, bármiben számíthatsz rám. Tudom, nem vagy egyszerű, én sem vagyok az. Ebben a cudar világban, csak mi vagyunk tiszták. Éljünk boldogan! Barátod: Alekosz” – tette hozzá.

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.huVÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?