Celeb / Híresség

Súlyos baleset érte Istenes Bencét, mentő vitte kórházba: kiállt a csont a vállából, komoly fájdalmai vannak

Durva baleset érte sportolás közben Istenes Bencét: a műsorvezető a kórházból jelentkezett be.

 

 

 

 


„Vasárnap meccsünk volt Öskün, de nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztem… egy szerencsétlen esés után éreztem, h baj van, mert nem tudtam felkelni a földről, és amikor odanyúltam a vállamhoz, kiállt a csontom…” – kezdte Instagram-bejegyzésében Istenes Bence, akit a sérülése után mentő vitt el a pályáról. Azonnal megröntgenezték, majd kiderült: mindhárom szalag elszakadt a vállában. Tegnap megműtötték, most már a kórházi ágyban lábadozik.

 

„Gyerekkorom óta sportolok, de hála istennek, eddig minden komolyabb sérülés elkerült, ez volt az első műtétem, sőt, most voltam először kórházban, úgyhogy eléggé fostam. De végig óriási biztonságban éreztem magam” – folytatta a posztban a műsorvezető, aki a mentősöknek, a kórházban dolgozó nővéreknek és az orvosnak is köszönetet mondott.

„Egyelőre nagyon durva fájdalmaim vannak, alig tudok megmozdulni, de a lényeg, hogy nyár végére felépül a tigris. Addig is átgondolom, h vajon miért kaptam ezt az élettől, vajon min kéne változtatnom…” – számolt be részletesen a jelenlegei állapotáról Istenes Bence.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?