Érdekes, Igaz történetek

Tragédia! Fejére ejtették az újszülöttet a szülőszobában. Az apa mindent felvett. VIDEÓ!

Az újszülöttek biztonsága a várandósság alatt és a szülés után egy kiemelt fontosságú feladat. Számos kórház szigorú biztonsági protokollok szerint működik. Ebbe beletartozik az állandó videómegfigyelés és egyéb biztonsági eljárások. Ennek ellenére néha vannak olyan helyzetek, melyek nagyon csúnyán is elsülhetnek…

 

 

 

 


Sajnos ennek a családnak a tragédiáját az anya mindenképp szerette volna megosztani a világgal.

Monique Rodgers izgatottan és fájóan gondol vissza arra a pillanatra, amikor kislánya megszületett. Az apa, Derrick mindent rögzített. A felvételen jól látható, hogy mi is történt pontosan.

A baba tisztogatása közben az egyik ápoló kiütötte az orvos kezéből a babát, aki fejjel előre ráesett a kis asztalra. Még az a szerencse, hogy nem a földre pottyant. Vélhetőleg azt nem élte volna túl. Bár csak azt mondhatnánk, hogy semmi baj nem történt, de kiderült, hogy a kislánynak 1. fokú intraventrikuláris vérzése van az agya bal oldalán. Az egyelőre még nem tisztázott, hogy a fejére ért ütés miatt keletkezett, vagy már eleve így született. Ettől függetlenül a család rendkívül aggódik.

 

 

“Ez egy traumatikus élmény. Kilenc hónapig hordod a babádat a szíved alatt, és valaki csak úgy ledobja. Nem tudjuk, hogy milyen hosszú távú következményei lettek a dolognak, mert erről még senki nem beszélt velünk. Az egész szülés során a kapkodás és a fejeltlenség volt megfigyelhető a dolgozók körében.”

A Dignity Health Chandler Regionális Orvosi Központ állítása szerint rendkívül komolyan veszik az ügyet és megteszik a szükséges lépéseket. Nyilván itt egy véletlenről van szó, de ilyenkor rendszerint fellelnek bizonyos szabálytalanságokat.

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?