Celeb / Híresség

„Na, álljon már meg a nászmenet” – Alekosz kiakadt

A Valóvilág egykori győztese tovább keresi az okát, miért lehet népszerűtlen a hölgyek körében.

 

 

 

 


Nagy Alekosz számtalan titulussal illette már magát az elmúlt tíz esztendőben, ám még sosem sikerült olyan magasságokba emelkednie, mint az elmúlt hetekben: legújabb bejegyzéseiben ugyanis rendszeresen grófnak nevezi magát.

Azt, hogy a realityhős írásai egyszerű polgárpukkasztások, avagy minden egyes szavát komolyan gondolja, mindenki döntse el maga, annyi azonban bizonyos, hogy ezúttal a zenészekbe szállt bele, pontosabban azokba, akik nem a számára megfelelő stílust képviselik.

„Elég beszédes, hogy a jócsajok miért is a tetovált gitárost és az iq-bajnok dobost választják! A dobhoz nem kell ész! Csak ütni kell azt.

Miért nem a zongoristát? Ja? Hogy az intelligencia kérdése? Ha pedig a gitárost, akkor miért nem a jazzgitárost! A torzításhoz sem kell ész.

Brandy helyett Borsodi Bivaly? Na, álljon már meg a nászmenet, amikor itt van egy Nagy Alekosz! Gróf, értelmiségi. Egészen más kulturális holdudvar.

A fenti példák jól bizonyítják: a jócsajok döntései mögöt, szeleburdiság, meggondolatlanság van. Proletár kulturbarbár kell, nem az intelligens.

Úgy tűnik, az intellektusom és erkölcsi morálom lehet az akadálya a jócsajokkal való érintkezéseimnek. Intellektuelnek nem lehet jócsaja?

Köszönettel és a legkiválóbb Tiszelettel:

Nagy Alekosz nemzetközi sztár, vagyonőr, taxisofőr, üzletember, etikus hekker és gróf” – írja bejegyzésében az egykori villalakó.

 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?