Belföld, Hírek

Ők követték a DK politikusát, Czeglédy Csabát

Fényt derült a nagy titokra, hogy kik követték Czeglédy Csabát titkos rendszámmal.

 

 

 

 


A politikus közösségi-oldalán osztotta meg a döbbenetes történetet, miszerint állítása szerint azokat az ellenzéki politikusokat, akik a Fidesz propagandájával szembe mernek menni, megfigyelik a belügyi szervek.

A történet szerint Czeglédy Csaba még áprilisban lefotózott egy sötétkék színű Mazdát, amely követte, és amelynek a rendszáma nem szerepel a nyilvántartásban. Így feljelentést tett, a rendőrség pedig kénytelen volt büntetőeljárást elrendelni ismeretlen tettes ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének gyanúja miatt.

 

„Most pedig megszüntették a nyomozást, ugyanis bár titkos, de valós a Mazda rendszáma. Idézem a határozat leglényegesebb részét:

“A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a fenti – valós – forgalmi rendszámú gépjármű használatára az adott helyen és időben a Rendőrség bűnüldöző tevékenységével összefüggésben került sor.” – írja a politikus oldalán.

„A gyanú szerint a gépkocsi a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz tartozik. Mindezek szerint az ellenzéki politikusok követése már mindennapos gyakorlat a Fidesz kézivezérelte belügyi szerveknél.” – írja a képviselő bejegyzésében.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?