Belföld, Hírek

Elvitte a TEK Tasnádi Pétert

A Terrorelhárítási Központ egyik felszámoló egysége csoportosan elkövetett önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt csütörtökön elfogta Tasnádi Pétert és két társát.

 

 

 

 


Magyar Nemzet arról ír, hogy az egykori maffiavezért és társait egy jászsági válófélben lévő férfi kereste fel azzal, hogy a feleségével fizettessenek bérleti díjat a férj tulajdonában lévő egyik helyiségért. Tasnádit az elfogása után Szolnokon, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki. Az őrizetbe vett vállalkozót várhatóan hétvégén viszik a nyomozási bíró elé, aki a letartóztatásáról dönthet.

A lapnak csütörtökön a megyei főkapitányság azt írta, hogy “a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett gyanúja miatt folytat nyomozást. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársainak közreműködésével a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket fogtak el Budapesten, továbbá ezzel párhuzamosan több helyszínen végeznek nyomozási cselekményeket.

Pénteken kiderült: az eljárás a Nemzeti Védelmi Szolgálat feljelentése alapján folyik. Információk szerint egy jászsági településen élő házaspár között a 2021. januári válásukat követően vagyonjogi vita alakult ki. A férj ezután felvette a kapcsolatos egy Budapesten élő személlyel, aki társaival, valamint a férjjel a nő lakcímére ment. A helyszínen rábírták a nőt, hogy a férfi kizárólagos használatában lévő egyik helyiségéért cserébe havonta készpénzt fizessen. Az üggyel kapcsolatban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói, illetve a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség munkatársai Budapesten elfogtak és előállítottak, majd csoportosan elkövetett önbíráskodás bűntett miatt gyanúsítottként hallgattak ki három személyt. A nyomozó hatóság két személy esetében az őrizetbe vételről határozott, akik vonatkozásában előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Arról, hogy Tasnádi Péter milyen szerepet töltött be az ügyben, egyelőre nincsen hivatalos tájékoztatás.

Az egykori maffiavezérrel kapcsolatban nemrég megírtuk, hogy állítja: minden hónap elején türelmetlenül várja a pénzes postást a nyugdíjával, pedig volt idő, amikor ha szórakozni támadt kedve, luxusautói egyikével elhajtatott a pesti Moulin Rouge-ba, mert az is az övé volt. Akkoriban Budán, a Rózsadomb tetején egy hatalmas fényűző villában lakott, népes személyzettel. Most pedig Pest külvárosának legforgalmasabb utcájában él, ahol szinte vágni lehet a szmogot.

– Ha befizetem a rezsit, utána nem marad ennivalóra sem. Szerencsére minden hónapban 10 ezer forint szociális segélyt kapok az önkormányzattól, amit levélben kell kérnem – nyilatkozta lapunknak Tasnádi.

 

 

 

 

forrás: blikk.hu

►► HA TETSZETT A CIKK, KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! ❤ KÖSZÖNJÜK!
VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?