Belföld, Hírek

„Elk.rtuk” – A Blikk megszerezte az első kockákat a Gyurcsány Ferenc-filmből! – Elképesztően ütősnek tűnik – videó

Ma van az elhíresült őszödi beszéd évfordulója. 2006. május 26-án Balatonőszödön, az MSZP zárt frakcióülésén ezen a napon mondta el az akkor még szocialista színekben játszó miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc azt a beszédet, amelyben nyers őszinteséggel gyakorolt önkritikát maga és pártja munkássága felett, s érvelt ennek a trendnek a megváltoztatása, a reformok bevezetése mellett.

 

 

 

 


Az ülésen készült hangfelvétel kiszivárogtatása után, annak az évnek az őszén elkezdődtek az utcai zavargások, amelyek a miniszterelnök bukásához vezettek.

Az elmúlt időszakban számos helyen megjelent – mi is írtunk róla –, hogy a történetből fikciós nagyjátékfilm készül. Azt is tudni lehet már, kik lesznek a főszereplők, és azt is, hogy a filmet a Megafilm nevű cég készíti. Az már kiderült, hogy elkezdődött a forgatás: mint ahogy megírtukárulkodó volt a kiégett autók és rohamrendőrök feltűnése a Szabadság téren, az egykori tévészékház előtt. Sajtóinformációk szerint Bánovits Vivianne és Mózes András lesznek a főszereplők.

A film körül sok a titkolózás, illetve csak volt, egészen eddig. A Blikk szerkesztőségénél egy csomag landolt, benne egy adathordozóval, amin a film első képkockái, a Gyurcsány-nagyjátékfilm teasere és egy levél volt.

„Új felvételek jutottak birtokunkba a 2006-os eseményekről, amelyeket most, az őszödi beszéd 15. évfordulójának alkalmából, a borítékban található pendrive-on adunk át önöknek” – áll a levélben.

A hazugság ára munkacímű produkcióról ez a levél és a mellékelt felvétel az első, hivatalos információ. A Megafilm levele azt írja, a film, amelynek a valódi címe „Elk.rtuk” lesz, hamarosan a mozikban lesz látható.

 

A VIDEÓT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG! 

 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?